Oranje Furniture Care Natural Woodclean houtreiniger 250ml

€ 4,95

Op voorraad en direct leverbaar


EAN: 8716834005662
SKU
119155
Reinigt intensief en verwijdert (zware) vlekken. Geschikt voor alle houtsoorten die een olielaag, laklaag of waslaag hebben. Niet geschikt voor onbehandeld hout. Gebruik hiervoor de Wood Power Cleaner

Woodclean houtreiniger van Oranje Furniture Care is een intensieve houtreiniger. Tevens kun je de woodclean gebruiken als voorbehandelingmiddel van alle onderhoudsmiddelen die er voor houten meubelen verkrijgbaar zijn.

Je kunt de Natural Wood Cleaner gebruiken op alle houtsoorten die een olielaag, laklaag, of waslaag hebben. Dus niet geschikt voor onbehandeld hout. Gebruik voor onbehandeld hout de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care.

Ook kan Woodclean (zware) vlekken verwijderen uit meubelen die voorzien zijn van was of olie. Eventueel kun je hierbij een zeer fijn staalwolletje of schuurspons gebruiken.

Als je je houten meubel met een willekeurig onderhoudsmiddel wilt behandelen, krijg je een beter resultaat als je het meubel eerst behandelt met Woodclean. Dit komt doordat het onderhoudsmiddel zich dan niet zal vermengen met het vuil wat nog aanwezig is op het meubel.

Woodclean reinigt de ondergrond intensief, waardoor de ondergronc schraal wordt. Daarom dien je na een behandeling met Woodclean altijd een geschikt onderhoudsmiddel te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing:
Woodclean aanbrengen op een schone droge doek. Hiermee het meubel royaal inwrijven en een zeer korte tijd laten inwerken. 

Het opgeloste vuil verwijder je vervolgens met een schoon deel van de doek. Nadat je het meubel met Woodclean hebt behandeld moet je het meubel altijd nabehandelen met een geschikt onderhoudsmiddel.

Zware vlekken op geoliede of met was afgewerkte meubelen kunnen ook verwijderd worden door Woodclean. Bevochtig dan een fijn staalwolletje of een schuursponsje licht met Woodclean en polijst de vlek licht totdat deze verdwenen is. Druk nooit te hard want dan is er kans dat er te diep in het houd geschuurd wordt waardoor en dus kleurverschil kan optreden!

Let op: Oranje Royal Furniture Care heeft sinds eind 2016 wijzigingen aangebracht in haar productaanbod. De productlijn is aangepast mede als de verpakkingen. Wij hebben zoveel mogelijk zowel de nieuwe als oude afbeeldingen toegevoegd zodat u bij uw herhalingsaankoop zeker weet dat u het juiste product koopt. Aan de toepassingen van de producten is niks veranderd. Wel zijn er nieuwe producten bijgekomen en oude producten verwijderd of vervangen. Wanneer u uw gewenste product niet vindt op de website, neem dan contact met ons op. 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oranje Furniture Care Natural Woodclean houtreiniger 250ml
Uw waardering