Kassa Met Geluid En Accessoires (026681)

Kassa Met Geluid En Accessoires (026681)

Laat kinderen genieten van fantasierijk spelen en leren met deze Kassa Met Geluid En Accessoires. Deze speelgoedkassa is voorzien van realistische geluidseffecten en wordt geleverd met accessoires zoals geld, een creditcard en meer. Het stimuleert niet alleen creatief spel, maar helpt ook bij het begrijpen van basisconcepten van geld en rekenen. Voeg plezier en educatie toe aan de speeltijd van je kind met deze speelgoedkassa.

EAN 8720573133029
Supplier Code 026681

Op werkdagen voor 18:00 besteld, volgende dag in huis

43% korting

14 dagen bedenktijd!

Achteraf betalen!

Gratis verzending vanaf € 75,- in Nederland!

Kassa Speelgoedset Koffiebar - Beleef Plezier en Leer Tegelijk

De Kassa Speelgoedset Koffiebar is de perfecte aanvulling voor jonge barista's en toekomstige ondernemers. Deze leuke speelgoedset stelt kinderen in staat om zich onder te dompelen in de wereld van koffiebars en te doen alsof ze barista's zijn terwijl ze plezier hebben en essentiële vaardigheden leren.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Imaginatief Spel: Deze speelgoedset bevat een kassa, koffiemachine, speelgeld en diverse accessoires voor creatief en fantasierijk spel.
  • Educatief Plezier: Moedig vroege wiskundige en financiële vaardigheden aan terwijl kinderen de rol van caissière spelen en klanten bedienen.
  • Realistische Koffiebar Ervaring: De set bevat een koffiemachine met knoppen, een geldlade en speelkoffiecapsules voor een realistische ervaring.
  • Duurzaam en Veilig: Gemaakt van hoogwaardige, kindveilige materialen voor urenlang veilig en plezierig spelen.
  • Prima Cadeau: Ideaal voor verjaardagen en speciale gelegenheden, deze speelgoedset zal kinderen verrukken en hun verbeelding prikkelen.


De Kassa Speelgoedset Koffiebar stelt kinderen in staat om creativiteit, sociale vaardigheden en vroege wiskundige begrippen te ontwikkelen terwijl ze plezier beleven in hun rollenspel als barista. Het is de perfecte mix van plezier en leren voor jonge koffiezetters in wording.


Introduceer je kind in de wereld van koffiebars met de Kassa Speelgoedset Koffiebar en zie hun verbeelding tot leven komen!

EAN 8720573133029
Leveranciers Code 026681
Gewicht 0,670 kg
Lengte 32 cm
Breedte 19 cm
Hoogte 19 cm