Fietshelm Polisport Kids Premium - S (52-56cm) - Be Cool

€ 20,20
Niet op voorraad
SKU
5604415085505
Fietshelm Polisport Kids Premium - S (52-56cm) - Be Cool
Er gaat niets boven de ervaring van het verkennen van de wereld op uw fiets. Hoe zit het met het samen verkennen? Dat was de reden waarom we de kinderen hetzelfde niveau van veiligheid en comfort wilden bieden. Deze helm heeft een uitgebreid beschermend gebied om de veiligheid en duurzaamheid te vergroten. De riemen zijn zacht en sluiten in een 3-punts veiligheidsharnas, wat zorgt voor een optimale pasvorm. We hebben twee reflecterende stickers achteraan toegevoegd om de zichtbaarheid op de weg te vergroten. De verstelbaaarheid van de helm is gemaakt door een heel eenvoudig vergrendelingssysteem en een 3-punts veiligheidsharnas, dat zorgt voor een optimale pasvorm. De helm is licht en geventileerd en om die reden is het geen probleem voor uw kind om hem te gebruiken. Eén insectennet aan de voorkant houdt het hoofd schoon. Specificatie
 • Maat: S 52-56cm / 20.47-22.05
 • Gewicht: 215 gram
 • Koelopeningen: 10
 • Reflector veiligheidsstickers
 • Uitgebreide beschermingszone
 • Wasbare vulling
 • Eenvoudig vergrendelingssysteem
  Deze helm is getest en gekeurd volgens de Europese norm EN1078 - Helmen voor pedaalfietsers en voor gebruikers van skateboards en rolschaatsen. De helm moet uit de buurt van warmtebronnen worden gehouden (laat hem niet in de auto of op een andere plaats liggen die direct of indirect wordt blootgesteld aan zonnestraling). Hoge temperaturen leiden tot de achteruitgang van de helm en bijgevolg verlies van zijn eigenschappen (namelijk de absorptie van energie). Dit betekent dat het van elke garantie van Polisport valt. De maximale temperatuur waaraan de helm kan worden blootgesteld, is 50 ° C (112 ° F).
  De helm mag alleen met water en een zachte doek worden schoongemaakt. Het gebruik of de toepassing van sprays of reinigingsmiddelen, chemische stoffen (inclusief ammoniak) en oplosmiddelen kunnen leiden tot de achteruitgang van de eigenschappen van de helm (en het verlies van de garantie).
 • Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Fietshelm Polisport Kids Premium - S (52-56cm) - Be Cool