Bijenbekje 70mm RVS Stootvoegrooster (50 stuks)

Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 74,95
27% korting
Op werkdagen voor 18:00 besteld, volgende dag in huis
SKU
070NL400-7404010035213
Bijenbekjes zijn de enige roosters die achteraf handmatig zijn te plaatsen!

Bijenbekje 70mm RVS Stootvoegrooster (50 stuks)


 
De bijenbekjes zijn één van de meest bekende stootvoegroosters op de markt, dit komt vooral door het gebruiksgemak en de effectieve werking van het bijenbekje. Het bijenbekje wordt namelijk in de stootvoeg geplaatst en helpt u om uw spouwmuur ongedierte vrij te houden zonder de ventilatiefunctie van de spouwmuur weg te nemen. Het bijenbekje is gemaakt van duurzaam roestvrijstaal en houdt uw stootvoeg vrij van zowel vliegend ongedierte als diverse knaagdieren.
  
De bijenbekjes zijn eenvoudig achteraf te installeren en past zichzelf aan de breedte van uw stootvoeg aan. De ingebouwde weerhaken van het bijenbekje zorgen ervoor dat hij stevig verankerd is in de stootvoeg zonder hierbij gereedschap nodig te hebben. De weerhaken zorgen er tevens voor dat het bijenbekje niet makkelijk achteraf weg te halen is door bijvoorbeeld spelende kinderen rondom uw gebouw, dit is natuurlijk wel zo fijne gedachte.
 

Eigenschappen van het Bijenbekje 70mm RVS  • Geschikt voor een voeghoogte van 70mm
  • Dubbele borging
  • Gemaakt van duurzaam roestvrijstaal
  • Helpt uw spouwmuur vrij te houden van vliegend ongedierte als bijen en wespen maar ook van diverse knaagdieren zoals muizen en ratten
  • Eenvoudige installatie zonder het gebruik van gereedschap
  • Helpt u besparen op de bouwkosten

 

Tips  • Voor de kleinste gaatjes binnen en buiten is er Mouseshield, dit helpt u bij het tegengaan van ongedierte zij hebben namelijk al aan een gaatje ter grootte van een pen genoeg. Voor de grotere gaten is er Netnox.
  • Netnox en Mouseshield zijn allebei bedoeld voor gaten waarbij er geen ventilatiefunctie intact hoeft te blijven, wilt u de ventilatiefunctie wel behouden dan kunt u kiezen voor Xcluder of een weringsband.
  • Opzoek naar een afwijkende maat stootvoegrooster, dan kunt u de verschillende maten bijenbekjes combineren en ze bijvoorbeeld op elkaar stapelen. Is dit geen mogelijkheid, dan kunt u ook kiezen voor Spouwsafe dit is op maat te knippen.
  • Als u voor een grotere afname gaat, kijk dan eens bij onze staffelprijzen. Dit kan u namelijk interessante korting opleveren.

Het bijenbekje is verkrijgbaar in de maten 50mm en 70mm en komt in drie verschillende kleuren: RVS, antraciet of wit.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bijenbekje 70mm RVS Stootvoegrooster (50 stuks)