Trae-Lyx Rustieke Loogbeits - Gerookte eik

Speciale prijs € 20,76 Normale prijs € 25,95
20% korting
Niet op voorraad
SKU
28603503
Trae-Lyx Rustieke Loogbeits in de kleur Gerookte eik.
Inidcatie kleuren van de Loogbeits

(Klik voor een vergroting)
Voorbeelden zijn - naast de loogbeits - bewerkt
met 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Naturel wit en
1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Mat.Trae lyx rustieke loogbeits Gerookte eik geeft het eiken een geweldige authentieke uitstraling en is op waterbasis.
Voor elk wat wilt, de kleurbeits is namelijk in verschillende kleuren te krijgen:
Hiernaast ziet u (bij benadering) de kleuren van de Loogbeits. De hier weergegevens voorbeelden zijn - naast de loogbeits - afgewerkt met 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit en 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Mat. Houdt er rekening mee dat de kleur van het hout van invloed is op het eindresultaat. Ook kunnen de kleurinstellingen van uw beeldscherm van invloed zijn hoe de kleuren hierop weergegeven worden.
 

Loogbeits aanbrengen


De loogbeits goed schudden voor gebruik en ook tijdens de verwerking goed blijven schudden of roeren.
De beits overvloedig aanbrengen met een roller of kwast van roestvrij staal. Hierna egaliseren / uitpoetsen met een katoenen doek en 4 uur laten drogen. Eventueel opkomende houtvezels lichtjes schuren met een zeer fijn schuurpapier maar pas op, schuur de beitslaag niet door.
Voor het optimale resultaat dient u de vloer af te werken met 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit en 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Mat.

Koop hieronder de bundel en bespaar! De beschrijving voor verwerking en onderhoud vindt u tevens op de verpakking van deze producten . 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trae-Lyx Rustieke Loogbeits - Gerookte eik