Shop van uitersten

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,-.

Windschermen

Hoppashops.nl is een warenhuis met van alles op het gebied van Outdoor Living, Indoor Living, Kids Rooms, Toys en Sport. En dan alleen de beste A-merken. Online heeft elk A-merk z’n eigen webshop en in het voorjaar en de zomer is de showroom vooral ingericht met fraaie loungesets en dining sets. Ook verkoopt Hoppashops.nl windschermen. Windschermen zijn er in verschillende uitvoeren. De hoogte en breedte kunnen gekozen worden. Evenals de kleur en het type. Je kan kiezen voor een oprolbaar windscherm bijvoorbeeld.

Waarom windschermen?

Windschermen bieden niet alleen bescherming tegen de wind, maar zorgen ook voor privacy. Met name voor tuinen die erg in het zicht liggen, kan dit heel prettig zijn. Windschermen kunnen tevens dienen als afscherming voor het terras of als zonnescherm, wat ideaal is als je weinig schaduw in de tuin hebt.

Verschillende windschermen

Als het op windschermen aankomt, heb je verschillende mogelijkheden. Zo hebben we oprolbare windschermen, welke eenvoudig aan een wand gemonteerd kunnen worden. Hierbij worden de benodigde bevestigingsmaterialen natuurlijk meegeleverd. Je kunt ook kiezen voor onze twee- of driedelige windschermen. Deze beschikken over een stalen frame, waartussen polyester doeken zijn gespannen. Deze windschermen kunnen in de grond worden gezet.

Onze windschermen zijn leverbaar in diverse kleuren, zodat je altijd wel een passend windscherm kunt vinden. De doeken van de windschermen zijn gemaakt van polyester. Het is afhankelijk van het type windscherm in welke kleur die leverbaar is. Kleuren die we aanbieden zijn ecru, geel, blauw, antraciet en wit. Ook kan je voor een transparant windscherm kiezen.

Windschermen zijn in vele typen leverbaar. Je kan kiezen voor een driedelig windscherm of een aan een gesloten windscherm. De schuifbare windschermen zijn beschikbaar in 160cm en 180cm. De lengte is 3 meter maar als je minder nodig hebt kan het windscherm ingeschoven worden naar de lengte die jij wenst. Ideaal toch?

Heerlijk genieten in de tuin. Zonnetje, drankje en een hapje. Geen last van de wind in het altijd te winderige Nederland. Geen last van meekijkende buren. Wil je de avond nog langer maken neem dan ook eens een kijkje bij onze buitenhaarden. Heerlijk warm genieten van perfecte zomeravonden. Gezellig met visite praten over van alles en je druk maken over onzinnige of belangrijke dingen maar zeker niet over wind of de meekijkende buren.

Windschermen kopen bij Hoppashops.nl

In deze webshop vind je alle informatie over onze producten en de daarbij behorende accessoires. Ook de meest gestelde vragen hebben we alvast voor je beantwoord. Staat je vraag hier niet bij? Alle contactinformatie kun je vinden onderaan de website. Wij zullen je dan van maandag tot en met vrijdag 9.00 uur - 17.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur zo goed mogelijk te woord staan. Je kan ons bellen op 088 – 04 04 704 of stuur een e-mail naar info@hoppashops.nl. Wil je snel antwoord dan is bellen een goede optie maar kijk ook naar de chat rechtsonder in je scherm of er iemand beschikbaar is. Wil je een product bekijken? Informeer dan of het aanwezig is in onze vestiging in Almelo.

Tabel  Lijst

1 artikel(en)

Tabel  Lijst

1 artikel(en)