Shop van uitersten

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,-.

Tuintafels

Hoppashops.nl is een warenhuis met van alles op het gebied van Outdoor Living, Indoor Living, Kids Rooms, Toys en Sport. En dan alleen de beste A-merken. Online heeft elk A-merk z’n eigen webshop en in het voorjaar en de zomer is de showroom vooral ingericht met fraaie loungesets en dining sets.

Waarom een tuintafel

Tijdens de lente en zomer is de tuintafel het middelpunt van je tuin. Hier drink je 's ochtends je koffie en sluit je 's avonds de dag af met een gezellige barbecue. Zo'n tuintafel moet stevig zijn, lang mee gaan en je moet er goed aan kunnen zitten. Een tuintafel met een blad van graniet is zwaar maar daardoor erg solide. Als je natuurlijke materialen goed onderhoudt, worden ze op een mooie manier oud zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

weerbestendige tuintafels

Een weerbestendige tuintafel is een veelzijdig outdoormeubel. Kies voor duurzaam en sfeervol hout, rvs, steen of aluminium of voordelig kunststof als je een onderhoudsvriendelijke tafel wilt. Het assortiment tuintafels is ruim en door de variatie in grootte is er een tuintafel voor iedere tuin. Er zijn diverse tafels om heerlijk buiten te eten met een groot gezin. Daarnaast zijn er balkontafeltjes waardoor je ook op het balkon van heerlijk weer kan genieten. De picknicktafels zijn volledig compleet met tafel en banken. Een losse tuintafel is eenvoudig aan te vullen met mooie tuinstoelen. Tuinstoelen zijn er ook in allerlei kleuren, materialen en vormen.

Verschillende tuintafels

Tuintafels zijn er in verschillende maten, maar ook in verschillende materialen. Houten tuintafels hebben een klassieke en sfeervolle uitstraling. Daarnaast blijven houten tuintafels jarenlang mooi. Tegenwoordig zijn er ook materialen als wicker. Dit is gevlochten kunststof en dit materiaal heeft een luxe uitstraling. Het hoogwaardig kunststof staat garant voor jarenlang gebruiksplezier. Tevens zijn er tuintafels gemaakt van aluminium, metaal, polypropyleen en glas.

Tuintafels zijn in te zetten voor vele gelegenheden. Een gezellige barbecue met het gezin, de familie of de buren. Een tuinfeestje of een avondje met een goed boek. Een tuintafel is een aardige investering. Vraag ons daarom om advies als je er niet helemaal uitkomt. Hoe langer de tafel meegaat hoe meer plezier je ervan hebt.

Kijk bij de aanschaf van een tuintafel altijd goed naar de hoogte. Als je al stoelen hebt is het natuurlijk handig dat ze op de tuintafel aansluiten.

Tuintafels kopen bij Hoppashops.nl

In deze webshop vind je alle informatie over onze producten en de daarbij behorende accessoires. Ook de meest gestelde vragen hebben we alvast voor je beantwoord. Staat je vraag hier niet bij? Alle contactinformatie kun je vinden onderaan de website. Wij zullen je dan van maandag tot en met vrijdag 9.00 uur - 17.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur zo goed mogelijk te woord staan. Je kan ons bellen op 088 – 04 04 704 of stuur een e-mail naar info@hoppashops.nl. Wil je snel antwoord dan is bellen een goede optie maar kijk ook naar de chat rechtsonder in je scherm of er iemand beschikbaar is. Wil je een product bekijken? Informeer dan of het aanwezig is in onze vestiging in Almelo.

Tabel  Lijst

17 artikel(en)

Tabel  Lijst

17 artikel(en)