Shop van uitersten

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,-.

Kussenkisten

Heb je ook een mooie loungeset of buitenstoelen met fijne kussens? Dan is het prettig wanneer je deze snel en eenvoudig op kan bergen bij een zomerse storm in een kussenkist. Jouw comfort wordt zo verbeterd, doordat je altijd de kussens binnen handbereik heeft, en jouw kussens blijven langer mooi. Wil je een kussenkist aanschaffen? Dan bent je bij hoppashops.nl aan het juiste adres. Met verschillende soorten kisten vindt je altijd de kussenkist die voor je geschikt is. Meer weten over hoppashops.nl of de kussenkist van jouw keuze? Lees verder op de website of neem contact op met onze specialisten.

Garden Impressions is het merk die wij hanteren als het gaat om de verkoop van kussenkisten. Garden Impressions is het grootste tuinmeubelmerk van Europa, en staat al jaren garant voor kwalitatieve tuinmeubelen tegen een scherpe prijs die naadloos aansluiten bij de laatste trends. Benieuwd naar ons assortiment? Neem snel eens een kijkje en misschien vind jij de opbergsysteem voor je kussens waar je al jaren naar opzoek was!

Een kussenkist aanschaffen

Je kent het wellicht wel. Je heb heerlijk buiten gezeten in uw loungeset of tuinstoelen en er komen donkere wolken aan. De kussens moeten dan goed opgeborgen worden, zodat ze mooi blijven en je na de bui weer kunt genieten van schone en droge kussens. Een kussenkist biedt dan uitkomst. Vaak worden kussens opgeborgen in een schuur of berging, waar ze veel ruimte in beslag nemen en wellicht alsnog vies kunnen worden. Een kussenkist zorgt ervoor dat jouw kussens uit het zicht liggen en beter schoon en droog blijven.

Natuurlijk is het belangrijk dat de kussenkist goed bij de stijl van je en jouw tuin past. Daarom biedt hoppashops.nl verschillende stijlen, zodat er altijd een kussenkist te vinden is die past bij jouw wensen. Dankzij de goede kwaliteit producten gaat een kussenkist van hoppashops.nl daarbij jaren mee en blijven ook jouw kussens langer mooi.

Het werk van hoppashops.nl

Hoppashops.nl biedt naast de kussenkist ook vele andere producten voor Outdoor Living, zoals parasols of handige loungesethoezen. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in Outdoor Living, maar ook materialen voor sport en Indoor Living producten vindt u bij onze webshops.

Hoppashops.nl vindt het bij alle producten, van kussenkist tot loungeset, van groot belang dat de kwaliteit voorop staat. Niets is vervelender dan na een korte tijd erachter te komen dat jouw kussenkist niet meer waterdicht is of dat de materialen die u aan heeft geschaft al stuk zijn. Daarom bieden wij alleen de beste A-merken aan op onze webshops. Daarnaast leveren wij snel en heb je altijd het recht om binnen 14 dagen het product, zoals de kussenkist, retour te sturen wanneer deze niet aan jouw verwachtingen voldoet. 

Vragen over de kussenkist of andere producten?

Heb je na het lezen van de informatie op onze website nog vragen over de kussenkist van jouw keuze of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Je kunt ons bereiken via info@hoppashops.nl of door te bellen naar 088 - 04 04 704. Wij helpen je daarnaast ook graag wanneer je het lastig vindt om te beslissen welke kussenkist voor je de meest geschikte is.

Er komen geen producten overeen met de selectie.