Shop van uitersten

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,-.

Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet op voorraad

De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel is geïnspireerd op professionele reinigingsinstrumenten en levert een superieur resultaat in vergelijking met gewone tandenborstels. De CrossAction-borstelharen staan in een dynamische hoek van 16 graden waardoor moeiteloos meer tandplak wordt aangepakt en verwijderd dan met een gewone handtandenborstel.
- Het 3D-reinigingssysteem trilt, roteert en pulseert om meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.
- Oplaadbare elektrische tandenborstel met 7 functies: Dagelijkse reiniging plus drievoudige poetsdruksensor, Tandvleesverzorging-stand, Sensitive-stand, Whitening-stand, Grondige reiniging-stand, Tongreinger-stand en draadloze SmartGuide.
- De drievoudige poetsdruksensor licht op als je teveel druk uitoefent, de timer geeft de door tandartsen aanbevolen poetstijd van 2 minuten aan.
- Oral-B PRO 7000 Black elektrische tandenborstel is voorzien van intelligente Bluetooth 4.0-technologie die je poetsresultaten bijhoudt, je manier van poetsen aanpast en amusement biedt. Hiervoor is een met Bluetooth 4.0 compatibel apparaat nodig.
- Met SmartGuide voor persoonlijke coaching bij de mondverzorging. De SmartGuide is een draadloos apparaat dat de poetstijd toont en aangeeft wanneer er van het ene naar het andere kwadrant gegaan moet worden tijdens het poetsen.

Precisiepositie van de borstelharen bestrijdt tandplak
De vorm van de borstelkop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel, voor een perfect schone mond.

Wanneer vervangen?
Als de kleur van de indicatorborstelharen tot halverwege is vervaagd, weet je dat de opzetborstel moet worden vervangen om goed te kunnen blijven poetsen. Tandartsen raden aan elke drie maanden de opzetborstel te vervangen.

Intelligente Bluetooth 4.0-technologie
De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries-tandenborstel biedt revolutionaire technologie voor mondverzorging en is voorzien van intelligente Bluetooth 4.0-technologie die verbinding maakt met je smartphone om je tandverzorging te personaliseren. Het houdt poetsprestaties bij voor een perfect schoon resultaat**, helpt je zo optimaal mogelijk te poetsen en biedt amusement tijdens het poetsen.

*Oral-B-app beschikbaar voor IOS en Android. Android vanaf augustus 2014, meer informatie bij Veelgestelde vragen
** in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel

Oral-B-application*
De Oral-B interactieve app* maakt gebruik van tweerichtingscommunicatie - hij ontvangt niet alleen informatie over je manier van tandenpoetsen en deelt die met je, je kunt ook zelf de app programmeren om hem te laten communiceren met je tandenborstel voor jouw persoonlijke tandverzorging. De app programmeert persoonlijke poetsbeurten zodat je je smartphone kunt gebruiken als een 'afstandsbediening' die je tandenborstel aanpast aan je behoefte, inclusief de gewenste poetsduur en je voorkeursstanden. Daarnaast kan de app gespecialiseerde ondersteuning bieden door een tandheelkundige te vragen poetsbeurten in de app te programmeren die het poetsgedrag verbeteren en extra aandacht geven aan probleemzones. Het bevordert ook een betere mondverzorging doordat de app en de interactieve elektrische tandenborstel regelmatig tandartsbezoek stimuleren. De Oral-B interactieve elektrische tandenborstel kan tot 20 poetsbeurten opslaan - de gegevens worden naar de smartphone gestuurd en geüpdatet zodra de app opnieuw verbinding maakt met de tandenborstel. Om je aandacht en motivatie te behouden tijdens het poetsen, biedt de app nieuws-, en weerberichten en tips voor mondverzorging.

*Oral-B-app beschikbaar voor IOS & Android. Android vanaf augustus 2014, meer informatie bij Veelgestelde vragen

Je gids om beter te poetsen
De draadloze SmartGuide van Oral-B biedt realtime begeleiding bij het tandenpoetsen zoals tandartsen het graag zien. De kwadrantgids helpt je de aanbevolen 2 minuten (3 minuten met grondige reiniging-stand) te poetsen. Hij geeft suggesties voor poetsstanden, poetsen per kwadrant en biedt visuele aanmoediging. De SmartGuide kan zelfs heel eenvoudig aan de muur worden gehangen.

De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel met 3D-technologie heeft 7 functies:

1. Dagelijkse reiniging
Stand voor dagelijks gebruik met 2 minuten poetstijd.

2. Tandvleesverzorging-stand
Voor effectieve stimulering en massage van tandvlees.

3. Sensitive
Heeft een lagere snelheid dan 'dagelijkse reiniging' om op zachte wijze gevoelige tanden te reinigen.

4. Whitening
Varieert in snelheid voor een polijstend effect op het tandoppervlak waardoor oppervlakkige verkleuringen effectief worden verminderd.

5. Met SmartGuide voor persoonlijke coaching bij de mondverzorging.
Toont de tijd, de poetsgebieden en de standen.

6. Grondige reiniging
Voor buitengewone mondverzorging, met een totale poetstijd van 3 minuten verdeeld in 45 seconden per kwadrant; verbeterd resultaat ten opzichte van de standaard 2 minuten met 30 seconden per kwadrant.

7. Tongreiniging
Speciale tongreiniging-stand

Alle handvatten zijn te gebruiken in combinatie met alle opzetborstels*

CrossAction
Heeft een dynamische hoek van 16 graden voor tand-voor-tand-reiniging.

Precision Clean
Omvat elke tand om deze compleet te reinigen en het tandvlees gezonder te maken**

FlossAction
Met Micropulse-borstelharen die diep tussen de tanden komen om tandplak te verwijderen. Voor een superieure reiniging tussen de tanden.**

TriZone
Met innovatieve borstelharen voor een drievoudige reiniging die 2x dieper tussen de tanden komt en tandplak op superieure wijze verwijdert.

Sensitive
Voor een zachte poetsbeurt die ideaal is voor de dagelijkse verzorging van gevoelige tanden en tandvlees.

3D White
Voor het mild verwijderen van oppervlakkige verkleuringen. Met een op de tandheelkunde geïnspireerde rubberen polijstcup die voor natuurlijk wittere tanden zorgt.
*met uitzondering van Pulsonic & CrossAction power **in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel

Zo gebruikt je je elektrische tandenborstel
- Maak de borstelkop nat en doe er tandpasta op.
- Steek de tandenborstel in de mond en zet hem aan.
- Verplaats de borstelkop langzaam van tand naar tand en houd hem enkele seconden op elke tand. Begin met poetsen aan de buitenkant, dan de binnenkant en uiteindelijk de kauwvlakken.
- Poets alle vier de kwadranten in de mond even lang: 30 seconden voor elk kwadrant. De geïntegreerde professionele timer geeft aan wanneer je van kwadrant moet wisselen.

Je tandenborstel reinigen
- Spoel de borstelkop na het poetsen af onder de kraan terwijl hij aan staat.
- Zet uit en maak vervolgens de houder en borstel afzonderlijk schoon alvorens hem weg te zetten.

Veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen de techniek van Oral-B en manueel tandenpoetsen?
De PRO 7000 Black SmartSeries is geïnspireerd op professionele tandheelkundige zorg en verwijdert op zorgvuldige wijze tand-voor-tand aanzienlijk meer tandplak dan een gewone handtandenborstel.

Wat maakt de Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries met SmartGuide één van de meest vooruitstrevende, krachtige tandenborstels van Oral-B?
De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries tandenborstel is gemodelleerd naar professionele mondverzorgingstechnieken, maar dan voor thuisgebruik. Het heeft 7 functies en een CrossAction-opzetborstel, de meest geavanceerde opzetborstel van Oral-B. De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries combineert buitengewone reiniging en tandvleesverzorging voor een ongelooflijk schone mond in vergelijking met een poetsbeurt met een manuele tandenborstel. Daarnaast bevordert de draadloze SmartGuide betere poetsprestaties. Het is als een poetsprofessional in de badkamer die je helpt bij het tandenpoetsen en feedback geeft om je gedurende de aanbevolen twee minuten beter en zachter te laten poetsen.

Welke poetsfuncties zijn er en waarin verschillen ze van elkaar?
De Oral-B elektrische tandenborstels bieden tot 6 verschillende poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Sensitive, Whitening, Grondige reiniging en Tongreiniging. De dagelijkse reiniging-stand is voor de dagelijkse mondverzorging met een poetstijd van 2 minuten. De tandvleesverzorging-stand zorgt voor effectieve stimulering en masage van het tandvlees. De sensitive-stand heeft een lagere snelheid om op zachte wijze gevoelige tanden te reinigen. De whitening-stand wisselt tijdens het poetsen tussen snelheden en polijst zo de tanden op een manier die bewezen effectief is voor het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen. De grondige reiniging-stand is ontworpen voor buitengewone mondverzorging, met een totale poetstijd van 3 minuten verdeeld in 45 seconden per kwadrant geeft het een verbeterd resultaat ten opzichte van de standaard 2 minuten met 30 seconden per kwadrant. De tongreiniging-stand is een speciale borstelstand om de tong te reinigen.

Welke Oral-B opzetborstels kan ik gebruiken?
Alle volgende Oral-B opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel: FlossAction, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, TriZone, Power Tip en Ortho.

Wat is het belang van de drievoudige poetsdruksensor?
Voor een goede reiniging is het van belang zacht te poetsen. De poetsdruksensor waarschuwt als je te hard poetst: de borstelharen gaan krom staan en slijten sneller, waardoor je tanden minder goed worden gereinigd.

Wat is het belang van de intelligente Bluetooth 4.0?
De intelligente Bluetooth 4.0-technologie stelt je in staat om je poetsprestaties bij te houden en je poetsbeurten persoonlijker te maken voor een betere mondverzorging, en biedt entertainment tijdens het poetsproces.

Hoelang kan ik een opgeladen Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel gebruiken?
Een volledig opgeladen Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel kan bij normaal gebruik tot 10 dagen lang gebruikt worden. Om ervoor te zorgen dat de batterij de maximale capaciteit behoudt, dien je hem helemaal op te gebruiken alvorens hem weer op de oplader te plaatsen. Doe dit minimaal eens per half jaar voor het beste resultaat.

Kun je twee handvatten gebruiken met één SmartGuide?
Ja. Beide handvatten kunnen worden gesynchroniseerd met elke SmartGuide. Eén SmartGuide kan worden gebruikt voor maximaal twee elektrische tandenborstels.

Inhoud doos
1 x elektrische tandenborstel
1 x oplaadstation met opbergruimte voor opzetborstels
5 x opzetborstels: CrossAction, CrossAction, Sensitive, 3D White, FlossAction
1 x premium reisaccessoire
1 x draadloze SmartGuide

Smartphone niet inbegrepen

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 164,50

Gratis verzending *

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen

V.a. € 75,- gratis verzending

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

Details

De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel is geïnspireerd op professionele reinigingsinstrumenten en levert een superieur resultaat in vergelijking met gewone tandenborstels. De CrossAction-borstelharen staan in een dynamische hoek van 16 graden waardoor moeiteloos meer tandplak wordt aangepakt en verwijderd dan met een gewone handtandenborstel.
- Het 3D-reinigingssysteem trilt, roteert en pulseert om meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.
- Oplaadbare elektrische tandenborstel met 7 functies: Dagelijkse reiniging plus drievoudige poetsdruksensor, Tandvleesverzorging-stand, Sensitive-stand, Whitening-stand, Grondige reiniging-stand, Tongreinger-stand en draadloze SmartGuide.
- De drievoudige poetsdruksensor licht op als je teveel druk uitoefent, de timer geeft de door tandartsen aanbevolen poetstijd van 2 minuten aan.
- Oral-B PRO 7000 Black elektrische tandenborstel is voorzien van intelligente Bluetooth 4.0-technologie die je poetsresultaten bijhoudt, je manier van poetsen aanpast en amusement biedt. Hiervoor is een met Bluetooth 4.0 compatibel apparaat nodig.
- Met SmartGuide voor persoonlijke coaching bij de mondverzorging. De SmartGuide is een draadloos apparaat dat de poetstijd toont en aangeeft wanneer er van het ene naar het andere kwadrant gegaan moet worden tijdens het poetsen.

Precisiepositie van de borstelharen bestrijdt tandplak
De vorm van de borstelkop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel, voor een perfect schone mond.

Wanneer vervangen?
Als de kleur van de indicatorborstelharen tot halverwege is vervaagd, weet je dat de opzetborstel moet worden vervangen om goed te kunnen blijven poetsen. Tandartsen raden aan elke drie maanden de opzetborstel te vervangen.

Intelligente Bluetooth 4.0-technologie
De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries-tandenborstel biedt revolutionaire technologie voor mondverzorging en is voorzien van intelligente Bluetooth 4.0-technologie die verbinding maakt met je smartphone om je tandverzorging te personaliseren. Het houdt poetsprestaties bij voor een perfect schoon resultaat**, helpt je zo optimaal mogelijk te poetsen en biedt amusement tijdens het poetsen.

*Oral-B-app beschikbaar voor IOS en Android. Android vanaf augustus 2014, meer informatie bij Veelgestelde vragen
** in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel

Oral-B-application*
De Oral-B interactieve app* maakt gebruik van tweerichtingscommunicatie - hij ontvangt niet alleen informatie over je manier van tandenpoetsen en deelt die met je, je kunt ook zelf de app programmeren om hem te laten communiceren met je tandenborstel voor jouw persoonlijke tandverzorging. De app programmeert persoonlijke poetsbeurten zodat je je smartphone kunt gebruiken als een 'afstandsbediening' die je tandenborstel aanpast aan je behoefte, inclusief de gewenste poetsduur en je voorkeursstanden. Daarnaast kan de app gespecialiseerde ondersteuning bieden door een tandheelkundige te vragen poetsbeurten in de app te programmeren die het poetsgedrag verbeteren en extra aandacht geven aan probleemzones. Het bevordert ook een betere mondverzorging doordat de app en de interactieve elektrische tandenborstel regelmatig tandartsbezoek stimuleren. De Oral-B interactieve elektrische tandenborstel kan tot 20 poetsbeurten opslaan - de gegevens worden naar de smartphone gestuurd en geüpdatet zodra de app opnieuw verbinding maakt met de tandenborstel. Om je aandacht en motivatie te behouden tijdens het poetsen, biedt de app nieuws-, en weerberichten en tips voor mondverzorging.

*Oral-B-app beschikbaar voor IOS & Android. Android vanaf augustus 2014, meer informatie bij Veelgestelde vragen

Je gids om beter te poetsen
De draadloze SmartGuide van Oral-B biedt realtime begeleiding bij het tandenpoetsen zoals tandartsen het graag zien. De kwadrantgids helpt je de aanbevolen 2 minuten (3 minuten met grondige reiniging-stand) te poetsen. Hij geeft suggesties voor poetsstanden, poetsen per kwadrant en biedt visuele aanmoediging. De SmartGuide kan zelfs heel eenvoudig aan de muur worden gehangen.

De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel met 3D-technologie heeft 7 functies:

1. Dagelijkse reiniging
Stand voor dagelijks gebruik met 2 minuten poetstijd.

2. Tandvleesverzorging-stand
Voor effectieve stimulering en massage van tandvlees.

3. Sensitive
Heeft een lagere snelheid dan 'dagelijkse reiniging' om op zachte wijze gevoelige tanden te reinigen.

4. Whitening
Varieert in snelheid voor een polijstend effect op het tandoppervlak waardoor oppervlakkige verkleuringen effectief worden verminderd.

5. Met SmartGuide voor persoonlijke coaching bij de mondverzorging.
Toont de tijd, de poetsgebieden en de standen.

6. Grondige reiniging
Voor buitengewone mondverzorging, met een totale poetstijd van 3 minuten verdeeld in 45 seconden per kwadrant; verbeterd resultaat ten opzichte van de standaard 2 minuten met 30 seconden per kwadrant.

7. Tongreiniging
Speciale tongreiniging-stand

Alle handvatten zijn te gebruiken in combinatie met alle opzetborstels*

CrossAction
Heeft een dynamische hoek van 16 graden voor tand-voor-tand-reiniging.

Precision Clean
Omvat elke tand om deze compleet te reinigen en het tandvlees gezonder te maken**

FlossAction
Met Micropulse-borstelharen die diep tussen de tanden komen om tandplak te verwijderen. Voor een superieure reiniging tussen de tanden.**

TriZone
Met innovatieve borstelharen voor een drievoudige reiniging die 2x dieper tussen de tanden komt en tandplak op superieure wijze verwijdert.

Sensitive
Voor een zachte poetsbeurt die ideaal is voor de dagelijkse verzorging van gevoelige tanden en tandvlees.

3D White
Voor het mild verwijderen van oppervlakkige verkleuringen. Met een op de tandheelkunde geïnspireerde rubberen polijstcup die voor natuurlijk wittere tanden zorgt.
*met uitzondering van Pulsonic & CrossAction power **in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel

Zo gebruikt je je elektrische tandenborstel
- Maak de borstelkop nat en doe er tandpasta op.
- Steek de tandenborstel in de mond en zet hem aan.
- Verplaats de borstelkop langzaam van tand naar tand en houd hem enkele seconden op elke tand. Begin met poetsen aan de buitenkant, dan de binnenkant en uiteindelijk de kauwvlakken.
- Poets alle vier de kwadranten in de mond even lang: 30 seconden voor elk kwadrant. De geïntegreerde professionele timer geeft aan wanneer je van kwadrant moet wisselen.

Je tandenborstel reinigen
- Spoel de borstelkop na het poetsen af onder de kraan terwijl hij aan staat.
- Zet uit en maak vervolgens de houder en borstel afzonderlijk schoon alvorens hem weg te zetten.

Veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen de techniek van Oral-B en manueel tandenpoetsen?
De PRO 7000 Black SmartSeries is geïnspireerd op professionele tandheelkundige zorg en verwijdert op zorgvuldige wijze tand-voor-tand aanzienlijk meer tandplak dan een gewone handtandenborstel.

Wat maakt de Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries met SmartGuide één van de meest vooruitstrevende, krachtige tandenborstels van Oral-B?
De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries tandenborstel is gemodelleerd naar professionele mondverzorgingstechnieken, maar dan voor thuisgebruik. Het heeft 7 functies en een CrossAction-opzetborstel, de meest geavanceerde opzetborstel van Oral-B. De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries combineert buitengewone reiniging en tandvleesverzorging voor een ongelooflijk schone mond in vergelijking met een poetsbeurt met een manuele tandenborstel. Daarnaast bevordert de draadloze SmartGuide betere poetsprestaties. Het is als een poetsprofessional in de badkamer die je helpt bij het tandenpoetsen en feedback geeft om je gedurende de aanbevolen twee minuten beter en zachter te laten poetsen.

Welke poetsfuncties zijn er en waarin verschillen ze van elkaar?
De Oral-B elektrische tandenborstels bieden tot 6 verschillende poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Sensitive, Whitening, Grondige reiniging en Tongreiniging. De dagelijkse reiniging-stand is voor de dagelijkse mondverzorging met een poetstijd van 2 minuten. De tandvleesverzorging-stand zorgt voor effectieve stimulering en masage van het tandvlees. De sensitive-stand heeft een lagere snelheid om op zachte wijze gevoelige tanden te reinigen. De whitening-stand wisselt tijdens het poetsen tussen snelheden en polijst zo de tanden op een manier die bewezen effectief is voor het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen. De grondige reiniging-stand is ontworpen voor buitengewone mondverzorging, met een totale poetstijd van 3 minuten verdeeld in 45 seconden per kwadrant geeft het een verbeterd resultaat ten opzichte van de standaard 2 minuten met 30 seconden per kwadrant. De tongreiniging-stand is een speciale borstelstand om de tong te reinigen.

Welke Oral-B opzetborstels kan ik gebruiken?
Alle volgende Oral-B opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel: FlossAction, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, TriZone, Power Tip en Ortho.

Wat is het belang van de drievoudige poetsdruksensor?
Voor een goede reiniging is het van belang zacht te poetsen. De poetsdruksensor waarschuwt als je te hard poetst: de borstelharen gaan krom staan en slijten sneller, waardoor je tanden minder goed worden gereinigd.

Wat is het belang van de intelligente Bluetooth 4.0?
De intelligente Bluetooth 4.0-technologie stelt je in staat om je poetsprestaties bij te houden en je poetsbeurten persoonlijker te maken voor een betere mondverzorging, en biedt entertainment tijdens het poetsproces.

Hoelang kan ik een opgeladen Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel gebruiken?
Een volledig opgeladen Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel kan bij normaal gebruik tot 10 dagen lang gebruikt worden. Om ervoor te zorgen dat de batterij de maximale capaciteit behoudt, dien je hem helemaal op te gebruiken alvorens hem weer op de oplader te plaatsen. Doe dit minimaal eens per half jaar voor het beste resultaat.

Kun je twee handvatten gebruiken met één SmartGuide?
Ja. Beide handvatten kunnen worden gesynchroniseerd met elke SmartGuide. Eén SmartGuide kan worden gebruikt voor maximaal twee elektrische tandenborstels.

Inhoud doos
1 x elektrische tandenborstel
1 x oplaadstation met opbergruimte voor opzetborstels
5 x opzetborstels: CrossAction, CrossAction, Sensitive, 3D White, FlossAction
1 x premium reisaccessoire
1 x draadloze SmartGuide

Smartphone niet inbegrepen

Technische details

SoortRotating-oscillating toothbrush
Bedoeld voorVolwassene
TimerJa
Twee minuten timerJa
3D effectJa
Aantal standen6
Tandenborstel modiGrondige reiniging, Tandvleesverzorging, Delicaat, Standaard, Whitening
Inclusief monitorJa
Tandenborstel frequentie (pulsaties)40000 bewegingen per minuut
Tandenborstel frequentie (oscilaties)8800 bewegingen per minuut
Kleur van het productZilver, Wit
Gebruikstijd2 min
Groene oplaadindicator (LED)Ja
OplaadbaarJa
DruksensorJa

Energie

VoedingBatterijen
OplaadstationJa

Indicatie

OplaadindicatorJa

Inhoud van de verpakking

Aantal handvatten opgenomen1 stuks
Inclusief opzetborstels5
DraagtasJa

Features

BluetoothJa
Bluetooth-versie4.0

Extra informatie

Productcode 4210201096986
EAN 4210201096986
Merk ORAL-B
OEM code WHITE 7000 CA BOX
Levertijd Niet op voorraad

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Productbeschrijving

Details

De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel is geïnspireerd op professionele reinigingsinstrumenten en levert een superieur resultaat in vergelijking met gewone tandenborstels. De CrossAction-borstelharen staan in een dynamische hoek van 16 graden waardoor moeiteloos meer tandplak wordt aangepakt en verwijderd dan met een gewone handtandenborstel.
- Het 3D-reinigingssysteem trilt, roteert en pulseert om meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.
- Oplaadbare elektrische tandenborstel met 7 functies: Dagelijkse reiniging plus drievoudige poetsdruksensor, Tandvleesverzorging-stand, Sensitive-stand, Whitening-stand, Grondige reiniging-stand, Tongreinger-stand en draadloze SmartGuide.
- De drievoudige poetsdruksensor licht op als je teveel druk uitoefent, de timer geeft de door tandartsen aanbevolen poetstijd van 2 minuten aan.
- Oral-B PRO 7000 Black elektrische tandenborstel is voorzien van intelligente Bluetooth 4.0-technologie die je poetsresultaten bijhoudt, je manier van poetsen aanpast en amusement biedt. Hiervoor is een met Bluetooth 4.0 compatibel apparaat nodig.
- Met SmartGuide voor persoonlijke coaching bij de mondverzorging. De SmartGuide is een draadloos apparaat dat de poetstijd toont en aangeeft wanneer er van het ene naar het andere kwadrant gegaan moet worden tijdens het poetsen.

Precisiepositie van de borstelharen bestrijdt tandplak
De vorm van de borstelkop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel, voor een perfect schone mond.

Wanneer vervangen?
Als de kleur van de indicatorborstelharen tot halverwege is vervaagd, weet je dat de opzetborstel moet worden vervangen om goed te kunnen blijven poetsen. Tandartsen raden aan elke drie maanden de opzetborstel te vervangen.

Intelligente Bluetooth 4.0-technologie
De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries-tandenborstel biedt revolutionaire technologie voor mondverzorging en is voorzien van intelligente Bluetooth 4.0-technologie die verbinding maakt met je smartphone om je tandverzorging te personaliseren. Het houdt poetsprestaties bij voor een perfect schoon resultaat**, helpt je zo optimaal mogelijk te poetsen en biedt amusement tijdens het poetsen.

*Oral-B-app beschikbaar voor IOS en Android. Android vanaf augustus 2014, meer informatie bij Veelgestelde vragen
** in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel

Oral-B-application*
De Oral-B interactieve app* maakt gebruik van tweerichtingscommunicatie - hij ontvangt niet alleen informatie over je manier van tandenpoetsen en deelt die met je, je kunt ook zelf de app programmeren om hem te laten communiceren met je tandenborstel voor jouw persoonlijke tandverzorging. De app programmeert persoonlijke poetsbeurten zodat je je smartphone kunt gebruiken als een 'afstandsbediening' die je tandenborstel aanpast aan je behoefte, inclusief de gewenste poetsduur en je voorkeursstanden. Daarnaast kan de app gespecialiseerde ondersteuning bieden door een tandheelkundige te vragen poetsbeurten in de app te programmeren die het poetsgedrag verbeteren en extra aandacht geven aan probleemzones. Het bevordert ook een betere mondverzorging doordat de app en de interactieve elektrische tandenborstel regelmatig tandartsbezoek stimuleren. De Oral-B interactieve elektrische tandenborstel kan tot 20 poetsbeurten opslaan - de gegevens worden naar de smartphone gestuurd en geüpdatet zodra de app opnieuw verbinding maakt met de tandenborstel. Om je aandacht en motivatie te behouden tijdens het poetsen, biedt de app nieuws-, en weerberichten en tips voor mondverzorging.

*Oral-B-app beschikbaar voor IOS & Android. Android vanaf augustus 2014, meer informatie bij Veelgestelde vragen

Je gids om beter te poetsen
De draadloze SmartGuide van Oral-B biedt realtime begeleiding bij het tandenpoetsen zoals tandartsen het graag zien. De kwadrantgids helpt je de aanbevolen 2 minuten (3 minuten met grondige reiniging-stand) te poetsen. Hij geeft suggesties voor poetsstanden, poetsen per kwadrant en biedt visuele aanmoediging. De SmartGuide kan zelfs heel eenvoudig aan de muur worden gehangen.

De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel met 3D-technologie heeft 7 functies:

1. Dagelijkse reiniging
Stand voor dagelijks gebruik met 2 minuten poetstijd.

2. Tandvleesverzorging-stand
Voor effectieve stimulering en massage van tandvlees.

3. Sensitive
Heeft een lagere snelheid dan 'dagelijkse reiniging' om op zachte wijze gevoelige tanden te reinigen.

4. Whitening
Varieert in snelheid voor een polijstend effect op het tandoppervlak waardoor oppervlakkige verkleuringen effectief worden verminderd.

5. Met SmartGuide voor persoonlijke coaching bij de mondverzorging.
Toont de tijd, de poetsgebieden en de standen.

6. Grondige reiniging
Voor buitengewone mondverzorging, met een totale poetstijd van 3 minuten verdeeld in 45 seconden per kwadrant; verbeterd resultaat ten opzichte van de standaard 2 minuten met 30 seconden per kwadrant.

7. Tongreiniging
Speciale tongreiniging-stand

Alle handvatten zijn te gebruiken in combinatie met alle opzetborstels*

CrossAction
Heeft een dynamische hoek van 16 graden voor tand-voor-tand-reiniging.

Precision Clean
Omvat elke tand om deze compleet te reinigen en het tandvlees gezonder te maken**

FlossAction
Met Micropulse-borstelharen die diep tussen de tanden komen om tandplak te verwijderen. Voor een superieure reiniging tussen de tanden.**

TriZone
Met innovatieve borstelharen voor een drievoudige reiniging die 2x dieper tussen de tanden komt en tandplak op superieure wijze verwijdert.

Sensitive
Voor een zachte poetsbeurt die ideaal is voor de dagelijkse verzorging van gevoelige tanden en tandvlees.

3D White
Voor het mild verwijderen van oppervlakkige verkleuringen. Met een op de tandheelkunde geïnspireerde rubberen polijstcup die voor natuurlijk wittere tanden zorgt.
*met uitzondering van Pulsonic & CrossAction power **in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel

Zo gebruikt je je elektrische tandenborstel
- Maak de borstelkop nat en doe er tandpasta op.
- Steek de tandenborstel in de mond en zet hem aan.
- Verplaats de borstelkop langzaam van tand naar tand en houd hem enkele seconden op elke tand. Begin met poetsen aan de buitenkant, dan de binnenkant en uiteindelijk de kauwvlakken.
- Poets alle vier de kwadranten in de mond even lang: 30 seconden voor elk kwadrant. De geïntegreerde professionele timer geeft aan wanneer je van kwadrant moet wisselen.

Je tandenborstel reinigen
- Spoel de borstelkop na het poetsen af onder de kraan terwijl hij aan staat.
- Zet uit en maak vervolgens de houder en borstel afzonderlijk schoon alvorens hem weg te zetten.

Veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen de techniek van Oral-B en manueel tandenpoetsen?
De PRO 7000 Black SmartSeries is geïnspireerd op professionele tandheelkundige zorg en verwijdert op zorgvuldige wijze tand-voor-tand aanzienlijk meer tandplak dan een gewone handtandenborstel.

Wat maakt de Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries met SmartGuide één van de meest vooruitstrevende, krachtige tandenborstels van Oral-B?
De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries tandenborstel is gemodelleerd naar professionele mondverzorgingstechnieken, maar dan voor thuisgebruik. Het heeft 7 functies en een CrossAction-opzetborstel, de meest geavanceerde opzetborstel van Oral-B. De Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries combineert buitengewone reiniging en tandvleesverzorging voor een ongelooflijk schone mond in vergelijking met een poetsbeurt met een manuele tandenborstel. Daarnaast bevordert de draadloze SmartGuide betere poetsprestaties. Het is als een poetsprofessional in de badkamer die je helpt bij het tandenpoetsen en feedback geeft om je gedurende de aanbevolen twee minuten beter en zachter te laten poetsen.

Welke poetsfuncties zijn er en waarin verschillen ze van elkaar?
De Oral-B elektrische tandenborstels bieden tot 6 verschillende poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Sensitive, Whitening, Grondige reiniging en Tongreiniging. De dagelijkse reiniging-stand is voor de dagelijkse mondverzorging met een poetstijd van 2 minuten. De tandvleesverzorging-stand zorgt voor effectieve stimulering en masage van het tandvlees. De sensitive-stand heeft een lagere snelheid om op zachte wijze gevoelige tanden te reinigen. De whitening-stand wisselt tijdens het poetsen tussen snelheden en polijst zo de tanden op een manier die bewezen effectief is voor het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen. De grondige reiniging-stand is ontworpen voor buitengewone mondverzorging, met een totale poetstijd van 3 minuten verdeeld in 45 seconden per kwadrant geeft het een verbeterd resultaat ten opzichte van de standaard 2 minuten met 30 seconden per kwadrant. De tongreiniging-stand is een speciale borstelstand om de tong te reinigen.

Welke Oral-B opzetborstels kan ik gebruiken?
Alle volgende Oral-B opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel: FlossAction, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, TriZone, Power Tip en Ortho.

Wat is het belang van de drievoudige poetsdruksensor?
Voor een goede reiniging is het van belang zacht te poetsen. De poetsdruksensor waarschuwt als je te hard poetst: de borstelharen gaan krom staan en slijten sneller, waardoor je tanden minder goed worden gereinigd.

Wat is het belang van de intelligente Bluetooth 4.0?
De intelligente Bluetooth 4.0-technologie stelt je in staat om je poetsprestaties bij te houden en je poetsbeurten persoonlijker te maken voor een betere mondverzorging, en biedt entertainment tijdens het poetsproces.

Hoelang kan ik een opgeladen Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel gebruiken?
Een volledig opgeladen Oral-B PRO 7000 Black SmartSeries elektrische tandenborstel kan bij normaal gebruik tot 10 dagen lang gebruikt worden. Om ervoor te zorgen dat de batterij de maximale capaciteit behoudt, dien je hem helemaal op te gebruiken alvorens hem weer op de oplader te plaatsen. Doe dit minimaal eens per half jaar voor het beste resultaat.

Kun je twee handvatten gebruiken met één SmartGuide?
Ja. Beide handvatten kunnen worden gesynchroniseerd met elke SmartGuide. Eén SmartGuide kan worden gebruikt voor maximaal twee elektrische tandenborstels.

Inhoud doos
1 x elektrische tandenborstel
1 x oplaadstation met opbergruimte voor opzetborstels
5 x opzetborstels: CrossAction, CrossAction, Sensitive, 3D White, FlossAction
1 x premium reisaccessoire
1 x draadloze SmartGuide

Smartphone niet inbegrepen

Technische details

SoortRotating-oscillating toothbrush
Bedoeld voorVolwassene
TimerJa
Twee minuten timerJa
3D effectJa
Aantal standen6
Tandenborstel modiGrondige reiniging, Tandvleesverzorging, Delicaat, Standaard, Whitening
Inclusief monitorJa
Tandenborstel frequentie (pulsaties)40000 bewegingen per minuut
Tandenborstel frequentie (oscilaties)8800 bewegingen per minuut
Kleur van het productZilver, Wit
Gebruikstijd2 min
Groene oplaadindicator (LED)Ja
OplaadbaarJa
DruksensorJa

Energie

VoedingBatterijen
OplaadstationJa

Indicatie

OplaadindicatorJa

Inhoud van de verpakking

Aantal handvatten opgenomen1 stuks
Inclusief opzetborstels5
DraagtasJa

Features

BluetoothJa
Bluetooth-versie4.0
Extra informatie

Extra informatie

Productcode 4210201096986
EAN 4210201096986
Merk ORAL-B
OEM code WHITE 7000 CA BOX
Levertijd Niet op voorraad
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs