Kippenhok Ecoflex Fontana Jumbo

€ 499,00
Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
SKU
dw-ECHK503B/Z

- Afmeting: 118x147,5x102,5cm.
- 2 tot 4 keer langere levensduur als hout
- Zeer onderhoudsvriendelijk

Dit kippenhok van ECOFLEX is zeer ruim en geschikt als binnenverblijf voor meerdere kippen. Het kippenhok is voorzien van een grote, afsluitbare legkast met 3 verschillende compartimenten en deur die tevens ook als trap fungeert. 

Kippenhok ECOFLEX Fontana Jumbo
- Afmeting: 118x147,5x102,5cm.
- 2 tot 4 keer langere levensduur als hout
- Zeer onderhoudsvriendelijk

Dit kippenhok van ECOFLEX is zeer ruim en geschikt als binnenverblijf voor meerdere kippen. Het kippenhok is voorzien van een grote, afsluitbare legkast met 3 verschillende compartimenten en deur die tevens ook als trap fungeert. Door het gebruikte materiaal is dit kippenhok zeer onderhoudsvriendelijk en bijvoorbeeld makkelijk schoon te spuiten met een tuinslang. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

Het materiaal ECOFLEX is een mengsel van gerecyclede polymeren en hout bijproducten. Deze materialen worden gemengd met UV remmers en kleurtoevoeging en vervolgens als granulaten omgezet en in een vorm gegoten.

Dit kippenhok in een andere kleur? Het materiaal ECOFLEX is makkelijk over te verven met latex of een beits op oliebasis. Hiervoor hoeft het niet eerst met een primer behandeld te worden.

ECOFLEX is zeer sterk en heeft vele voordelen boven hout. Hiernaast zie je alle voordelen op een rij.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kippenhok Ecoflex Fontana Jumbo