Kattengras

Kattengras

Kattenbakzakken 10stuks

Kattenbakzakken 10stuks

Kattenbeschermnet Mia 2 x 3 meter

Kattenbeschermnet Mia 2 x 3 meter

Kattengras

Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis

- Alle katten zijn er dol op
- Gewicht: 100 gram

Kattengras is rijk aan foliumzuur. Foliumzuur is een van de B-vitamines die essentieel is voor de aanmaak van hemoglobine in de rode bloedcellen. Bij een tekort aan foliumzuur is bloedarmoede dan ook een veel voorkomende klacht. Kweek gemakkelijk je eigen kattengras met dit kweekbakje.

€ 2,19

Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis


14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen

V.a. € 75,- gratis verzending

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info
SKU
dw-83198

Kattengras - Alle katten zijn er dol op
- Gewicht: 100 gram

Kattengras is rijk aan foliumzuur. Foliumzuur is een van de B-vitamines die essentieel is voor de aanmaak van hemoglobine in de rode bloedcellen. Bij een tekort aan foliumzuur is bloedarmoede dan ook een veel voorkomende klacht.

Kattengras helpt ook mee om haarballen uit te braken. Deze haarballen reinigen de maag van onverteerbare delen zoals botjes, veren en haren. Vooral belangrijk voor binnen katten.

De kat wast zich meerdere keren per dag grondig waardoor er haarballen vormen in maag en darmen. Zijn deze haarballen te groot om deze via de ontlasting kwijt te raken is dit gevaarlijk en kan er afsluiting van darmen of maag ontstaan. Katten kunnen kattengras niet verteren en braken dit uit al dan niet in combinatie met een haarbal

Productcodedw-83198
EAN4018653831984
MerkKerbl
LevertijdOp werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
Kattengras