Shop van uitersten

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,-.

DELL Precision T5810 3.5GHz E5-1650V3 Toren Zwart Workstation

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet op voorraad

Ongekende prestatieniveaus
- Met de nieuwste Intel® Xeon® processor-opties: verwerk vlot de meest veeleisende, interactieve applicaties dankzij een nieuwe generatie single-socket-prestaties met Intel® Xeon® processoren...
- Krachtige grafische kaart en geheugen: de nieuwste NVIDIA® Quadro® en AMD FirePro™ grafische kaarten bieden de kracht die u nodig hebt voor de meest veeleisende softwareapplicaties. De nieuwe Quadro en FirePro grafische kaarten bieden een groter toegewezen grafisch geheugen voor uw grote datasets. Het systeemgeheugen kan worden uitgebreid tot 256 GB* door de nieuwste DDR4 ECC-geheugentechnologie. Werk met tot 26% * hogere grafische prestaties met Solidworks en tot 34% * verbetering met Maya. (*Interne SPECViewperf 12.0.1 benchmark-tests)
- Storage met hoge prestaties: kies voor de actief koelende storageoplossingen Dell Precision Ultra Speed Drive Duo en Quad PCIe NVMe SSD. Deze oplossingen vormen de snelste en meest betrouwbare manier om uw content op te slaan, tot vier keer sneller dan traditionele SATA SSD-storage. Als u liever kiest voor traditionele storageopties, kies dan voor de optionele 12 Gb/s RAID-controllers waarmee de I/O-snelheid van onze vorige generatie workstations wordt verdubbeld.

Maak kennis met de Precision Tower 5810
Maak kennis met de Dell Precision Tower 5810Laat onze experts u meer vertellen over de nieuwe Precision Tower 5810

Gecertificeerd voor naadloze betrouwbaarheid
De ISV (Independent Software Vendor)-certificering houdt in dat de Precision workstations die u aankoopt, worden getest om er zeker van te zijn dat de krachtige applicaties waarop u dagelijks vertrouwt probleemloos werken. De ISV-certificering is het resultaat van precieze engineering en uitvoerige tests, zodat u optimale prestaties en betrouwbaarheid krijgt bij de uitvoering van toonaangevende applicaties voor engineering, productie, media, entertainment, de gezondheidszorg, biowetenschappen, olie, gas, economie en financiële services. Dell ISV-gecertificeerde applicaties omvatten de meest populaire onafhankelijke software-applicaties zoals:
- Dassault Systèmes, waaronder CATIA en SolidWorks
- Autodesk Product Design Suite, waaronder Inventor® en AutoCAD, 3D CAD en Revit®.
- Adobe Creative Cloud®, waaronder Premiere Pro CC en After Effects® CC
- PTC met inbegrip van PTC Creo en Pro/ENGINEER Wildfire 4.0
- Siemens, met inbegrip van Solid Edge, Tecnomatix en NX
- Barco
- Ansys

Wees productiever met de Precision Optimizer
Verschillende applicaties hebben verschillende systeemvereisten. De nieuwe Precision Optimizer neemt het giswerk bij het aanpassen van instellingen weg door Intel® Hyper-Threading, het aantal CPU-cores, grafische kaarten en voedingsinstellingen automatisch aan te passen. De Precision Optimizer is gratis verkrijgbaar bij uw Precision2 workstation en stelt uw workstation automatisch in om bepaalde programma's zo snel mogelijk te laten werken, waardoor de productiviteit verbetert. Onze engineers hebben speciale profielen aangemaakt voor de applicaties die u gebruikt, waardoor de noodzaak om instellingen voor iedere applicatie aan de passen wordt geminimaliseerd.

De Precision Optimizer werkt met een aantal van de meest populaire Independent Software Vendor (ISV)-gecertificeerde applicaties. Het kan in realtime prestatierapporten genereren voor gebruik van processor, storage, geheugen en grafische kaart en het systeemrapport naar IT sturen voor analyse. Maak verbinding met Dell.com via de Optimizer voor het eenvoudig identificeren van upgrades voor componenten.

Maximaliseer de betrouwbaarheid met Reliable Memory Technology (RMT) Pro
De exclusieve, gepatenteerde Reliable Memory Technology (RMT) Pro van Dell maximaliseert de uptime en zorgt ervoor dat uw workstations net zo hard werken als u. Reliable Memory Technology (RMT) Pro werkt samen met het Error-Correcting Code (ECC)-geheugen om geheugenfouten in real-time op te sporen en te verhelpen. Reliable Memory Technology (RMT) Pro maakt geheugenfouten vrijwel ongedaan, zodat het slechte geheugen nooit meer opnieuw wordt ingezet en de DIMM nog steeds kan worden gebruikt. Met een eenvoudige herstart van het systeem isoleert Reliable Memory Technology (RMT) Pro het defecte gebied in het geheugen en verbergt dit voor het besturingssysteem.

Aanpasbaar beheer
- Eenvoudige updates: u kunt één keer en overal bijwerken met unieke Intel® vPro™ extensies van Dell voor extern BIOS-beheer en het wissen van de harde schijf, zelfs wanneer systemen offline zijn.
- Dell Client Command Suite: door het integreren van unieke beheermogelijkheden in Precision workstations biedt de Dell Client Command Suite gratis automatiseringstools die helpen de implementatie, het monitoren en bijwerken van systemen in complexe IT-omgevingen te automatiseren en te stroomlijnen.
- De beste integratie in zijn klasse: onze automatiseringstools werken met alle beheerconsoles en integreren naadloos met Microsoft Systems Center 2012, waardoor er 77% minder stappen nodig zijn voor het importeren van drivers.

Geoptimaliseerd voor productiviteit
Overal toegang tot uw Workstation met Teradici PCoIP® Workstation Access software. U kunt uw computer op afstand volledig beheren, zonder extra hardware, alsof u er zelf bij bent.

Maak op afstand verbinding met uw Workstation via elk Teradici PCoIP®-geschikt apparaat voor maximale mobiliteit zonder op prestaties of beveiliging in te leveren. Teradici PCoIP® is snel te installeren en eenvoudig te onderhouden. Het gebruikt de veiligste externe beeldschermtechnologie om een ongeëvenaarde gebruikerservaring via netwerken te bieden. Het biedt ook zero client-compatibiliteit en ondersteunt twee beeldschermen voor maximale opties voor mobiele professionals.

Tijdbesparende functies
Traditionele harde schijven, Solid State-snelheden: met de optionele Intel CAS-W softwareoplossingen kunt u I/O-snelheden realiseren die in de buurt komen van Solid State-schijfconfiguraties voor de prijs van traditionele schijven. Intel CAS-W biedt een betere gebruikerservaring met tot 3,6 x hogere framesnelheden in Adobe After Effects® 2015 en tot 70% hogere framesnelheden in AutoCAD® 2015.

Optionele PCIe SATA/SAS RAID-controller: verkort de tijd die wordt besteed aan het laden of opslaan van grote datasets met software- of hardwaregebaseerde RAID-controllers voor uw harde schijf, beschikbaar op alle Precision workstations.

Quick Resource Locator (QRL): met de modelspecifieke QR-codes die zich op het systeem bevinden verkrijgt u snel toegang tot uitgebreide tips en probleemoplossing voor hardware vanaf uw smartphone.

Beveiliging en prestaties
- Precision™ workstations zijn voorzien van de beste oplossingen voor eindpuntbeveiliging in hun klasse met uitgebreide codering, geavanceerde authenticatie en toonaangevende malwarepreventie vanuit één bron.
- DDP | Encryption beschermt uw data op alle eindpunten, inclusief externe media, zelfcoderende harde schijven en openbare cloudstorage.2
- DDP | Security Tools (DDP | ST) is een end-to-end beveiligingsoplossing die wordt meegeleverd met alle Precision, Latitude en OptiPlex systemen. DDP | ST biedt geavanceerde authenticatie-opties en helpt u om ongeautoriseerde gebruikers uit uw data en uit uw bedrijf te weren.
- DDP | Protected Workspace hanteert een nieuwe benadering van malwarepreventie. Het is ontworpen om uw data en gebruikers te beschermen tegen alle niet-vertrouwde inhoud; zelfs tegen geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT's) en zero-day aanvallen.

ProSupport Plus
Upgrade naar ProSupport Plus: de enige volledige support die proactieve oplossingen, automatische preventie en bescherming voor pc's en tablets.

Dell Configuration Services
Bespaar tijd en verminder complexiteit rondom implementaties met een service die er voor kan zorgen dat uw systemen op een uniforme manier vooraf worden geconfigureerd en gebruiksklaar zijn wanneer ze arriveren.

*Gemeten door SPECviewperf 12.0.1 met Windows 7 64-bits Professional SP1 tests van SolidWorks, waarbij een Precision Tower 5810 met NVIDIA Quadro K620 grafische kaart werd vergeleken met een Precision T3500 met NVIDIA Quadro 600 grafische kaart. De werkelijke prestaties zijn afhankelijk van de configuratie, het gebruik en productievariaties.
support-services
Uw systeem wordt geleverd met Dell basis hardwaregarantie3. Als uw systeem een probleem ondervindt dat onder de garantie valt en dat niet op afstand kan worden opgelost, biedt Dell u een handige manier om uw systeem te repareren.

Wanneer u kiest voor een systeem op maat, kunt u kiezen voor deze andere supportopties waarbij ProSupport Plus de meest complete supportservice biedt:

ProSupport Plus, de meest complete supportservice voor pc's en tablets van Dell5, is de enige supportservice die problemen voorkomt voordat ze zich voordoen. Dell SupportAssist detecteert wanneer een harde schijf of batterij op het punt staat defect te raken, creëert automatisch een oplossingscase, en meldt aan de klant dat de nieuwe hardware onderweg is. Deze end-to-end supportservice omvat tevens 24x7 prioritaire toegang tot technici van ProSupport die hulp bieden bij hardware- en software-uitdagingen, reparatie voor apparaten die per ongeluk beschadigd raken en de mogelijkheid om een harde schijf na vervanging te houden, zodat uw data altijd beveiligd blijven. Waar nodig biedt Dell support op locatie om te garanderen dat reparaties snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. ProSupport Plus biedt alle essentiële support die downtime automatisch vermindert.

Dell ProSupport biedt directe toegang tot technici van ProSupport die 24x7 hulp bieden voor hardware- en softwareknelpunten. Bovendien bewaakt de technologie van Dell SupportAssist pc's en tablets op afstand, biedt het meldingen voor problemen die zich voordoen, en maakt het automatisch een case aan om ze op te lossen. Indien nodig biedt Dell support ter plaatse zodat reparaties snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met de Accidental Damage Service van Dell kunt u downtime verminderen. We repareren een laptop die is beschadigd door een spanningspiek, gemorste vloeistof, of val.

Configuratieservices
- Met de Dell Configuration Services ontvangt uw bedrijf rechtstreeks vanuit de fabriek volledig werkende systemen, direct klaar voor gebruik door uw eindgebruikers, of voor installatie in uw datacenter.
- De Dell Configuration Services kunnen helpen om de complexiteit en frustratie rondom het implementeren van nieuwe apparatuur te laten verdwijnen. U vermijdt buitensporige downtime tijdens het implementeren van nieuwe systemen en kunt de risico's en onnodige complexiteit omtrent support voor niet-standaard configuraties in uw omgeving elimineren.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 2.615,50

Gratis verzending *

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen

V.a. € 75,- gratis verzending

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

Details

Ongekende prestatieniveaus
- Met de nieuwste Intel® Xeon® processor-opties: verwerk vlot de meest veeleisende, interactieve applicaties dankzij een nieuwe generatie single-socket-prestaties met Intel® Xeon® processoren...
- Krachtige grafische kaart en geheugen: de nieuwste NVIDIA® Quadro® en AMD FirePro™ grafische kaarten bieden de kracht die u nodig hebt voor de meest veeleisende softwareapplicaties. De nieuwe Quadro en FirePro grafische kaarten bieden een groter toegewezen grafisch geheugen voor uw grote datasets. Het systeemgeheugen kan worden uitgebreid tot 256 GB* door de nieuwste DDR4 ECC-geheugentechnologie. Werk met tot 26% * hogere grafische prestaties met Solidworks en tot 34% * verbetering met Maya. (*Interne SPECViewperf 12.0.1 benchmark-tests)
- Storage met hoge prestaties: kies voor de actief koelende storageoplossingen Dell Precision Ultra Speed Drive Duo en Quad PCIe NVMe SSD. Deze oplossingen vormen de snelste en meest betrouwbare manier om uw content op te slaan, tot vier keer sneller dan traditionele SATA SSD-storage. Als u liever kiest voor traditionele storageopties, kies dan voor de optionele 12 Gb/s RAID-controllers waarmee de I/O-snelheid van onze vorige generatie workstations wordt verdubbeld.

Maak kennis met de Precision Tower 5810
Maak kennis met de Dell Precision Tower 5810Laat onze experts u meer vertellen over de nieuwe Precision Tower 5810

Gecertificeerd voor naadloze betrouwbaarheid
De ISV (Independent Software Vendor)-certificering houdt in dat de Precision workstations die u aankoopt, worden getest om er zeker van te zijn dat de krachtige applicaties waarop u dagelijks vertrouwt probleemloos werken. De ISV-certificering is het resultaat van precieze engineering en uitvoerige tests, zodat u optimale prestaties en betrouwbaarheid krijgt bij de uitvoering van toonaangevende applicaties voor engineering, productie, media, entertainment, de gezondheidszorg, biowetenschappen, olie, gas, economie en financiële services. Dell ISV-gecertificeerde applicaties omvatten de meest populaire onafhankelijke software-applicaties zoals:
- Dassault Systèmes, waaronder CATIA en SolidWorks
- Autodesk Product Design Suite, waaronder Inventor® en AutoCAD, 3D CAD en Revit®.
- Adobe Creative Cloud®, waaronder Premiere Pro CC en After Effects® CC
- PTC met inbegrip van PTC Creo en Pro/ENGINEER Wildfire 4.0
- Siemens, met inbegrip van Solid Edge, Tecnomatix en NX
- Barco
- Ansys

Wees productiever met de Precision Optimizer
Verschillende applicaties hebben verschillende systeemvereisten. De nieuwe Precision Optimizer neemt het giswerk bij het aanpassen van instellingen weg door Intel® Hyper-Threading, het aantal CPU-cores, grafische kaarten en voedingsinstellingen automatisch aan te passen. De Precision Optimizer is gratis verkrijgbaar bij uw Precision2 workstation en stelt uw workstation automatisch in om bepaalde programma's zo snel mogelijk te laten werken, waardoor de productiviteit verbetert. Onze engineers hebben speciale profielen aangemaakt voor de applicaties die u gebruikt, waardoor de noodzaak om instellingen voor iedere applicatie aan de passen wordt geminimaliseerd.

De Precision Optimizer werkt met een aantal van de meest populaire Independent Software Vendor (ISV)-gecertificeerde applicaties. Het kan in realtime prestatierapporten genereren voor gebruik van processor, storage, geheugen en grafische kaart en het systeemrapport naar IT sturen voor analyse. Maak verbinding met Dell.com via de Optimizer voor het eenvoudig identificeren van upgrades voor componenten.

Maximaliseer de betrouwbaarheid met Reliable Memory Technology (RMT) Pro
De exclusieve, gepatenteerde Reliable Memory Technology (RMT) Pro van Dell maximaliseert de uptime en zorgt ervoor dat uw workstations net zo hard werken als u. Reliable Memory Technology (RMT) Pro werkt samen met het Error-Correcting Code (ECC)-geheugen om geheugenfouten in real-time op te sporen en te verhelpen. Reliable Memory Technology (RMT) Pro maakt geheugenfouten vrijwel ongedaan, zodat het slechte geheugen nooit meer opnieuw wordt ingezet en de DIMM nog steeds kan worden gebruikt. Met een eenvoudige herstart van het systeem isoleert Reliable Memory Technology (RMT) Pro het defecte gebied in het geheugen en verbergt dit voor het besturingssysteem.

Aanpasbaar beheer
- Eenvoudige updates: u kunt één keer en overal bijwerken met unieke Intel® vPro™ extensies van Dell voor extern BIOS-beheer en het wissen van de harde schijf, zelfs wanneer systemen offline zijn.
- Dell Client Command Suite: door het integreren van unieke beheermogelijkheden in Precision workstations biedt de Dell Client Command Suite gratis automatiseringstools die helpen de implementatie, het monitoren en bijwerken van systemen in complexe IT-omgevingen te automatiseren en te stroomlijnen.
- De beste integratie in zijn klasse: onze automatiseringstools werken met alle beheerconsoles en integreren naadloos met Microsoft Systems Center 2012, waardoor er 77% minder stappen nodig zijn voor het importeren van drivers.

Geoptimaliseerd voor productiviteit
Overal toegang tot uw Workstation met Teradici PCoIP® Workstation Access software. U kunt uw computer op afstand volledig beheren, zonder extra hardware, alsof u er zelf bij bent.

Maak op afstand verbinding met uw Workstation via elk Teradici PCoIP®-geschikt apparaat voor maximale mobiliteit zonder op prestaties of beveiliging in te leveren. Teradici PCoIP® is snel te installeren en eenvoudig te onderhouden. Het gebruikt de veiligste externe beeldschermtechnologie om een ongeëvenaarde gebruikerservaring via netwerken te bieden. Het biedt ook zero client-compatibiliteit en ondersteunt twee beeldschermen voor maximale opties voor mobiele professionals.

Tijdbesparende functies
Traditionele harde schijven, Solid State-snelheden: met de optionele Intel CAS-W softwareoplossingen kunt u I/O-snelheden realiseren die in de buurt komen van Solid State-schijfconfiguraties voor de prijs van traditionele schijven. Intel CAS-W biedt een betere gebruikerservaring met tot 3,6 x hogere framesnelheden in Adobe After Effects® 2015 en tot 70% hogere framesnelheden in AutoCAD® 2015.

Optionele PCIe SATA/SAS RAID-controller: verkort de tijd die wordt besteed aan het laden of opslaan van grote datasets met software- of hardwaregebaseerde RAID-controllers voor uw harde schijf, beschikbaar op alle Precision workstations.

Quick Resource Locator (QRL): met de modelspecifieke QR-codes die zich op het systeem bevinden verkrijgt u snel toegang tot uitgebreide tips en probleemoplossing voor hardware vanaf uw smartphone.

Beveiliging en prestaties
- Precision™ workstations zijn voorzien van de beste oplossingen voor eindpuntbeveiliging in hun klasse met uitgebreide codering, geavanceerde authenticatie en toonaangevende malwarepreventie vanuit één bron.
- DDP | Encryption beschermt uw data op alle eindpunten, inclusief externe media, zelfcoderende harde schijven en openbare cloudstorage.2
- DDP | Security Tools (DDP | ST) is een end-to-end beveiligingsoplossing die wordt meegeleverd met alle Precision, Latitude en OptiPlex systemen. DDP | ST biedt geavanceerde authenticatie-opties en helpt u om ongeautoriseerde gebruikers uit uw data en uit uw bedrijf te weren.
- DDP | Protected Workspace hanteert een nieuwe benadering van malwarepreventie. Het is ontworpen om uw data en gebruikers te beschermen tegen alle niet-vertrouwde inhoud; zelfs tegen geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT's) en zero-day aanvallen.

ProSupport Plus
Upgrade naar ProSupport Plus: de enige volledige support die proactieve oplossingen, automatische preventie en bescherming voor pc's en tablets.

Dell Configuration Services
Bespaar tijd en verminder complexiteit rondom implementaties met een service die er voor kan zorgen dat uw systemen op een uniforme manier vooraf worden geconfigureerd en gebruiksklaar zijn wanneer ze arriveren.

*Gemeten door SPECviewperf 12.0.1 met Windows 7 64-bits Professional SP1 tests van SolidWorks, waarbij een Precision Tower 5810 met NVIDIA Quadro K620 grafische kaart werd vergeleken met een Precision T3500 met NVIDIA Quadro 600 grafische kaart. De werkelijke prestaties zijn afhankelijk van de configuratie, het gebruik en productievariaties.
support-services
Uw systeem wordt geleverd met Dell basis hardwaregarantie3. Als uw systeem een probleem ondervindt dat onder de garantie valt en dat niet op afstand kan worden opgelost, biedt Dell u een handige manier om uw systeem te repareren.

Wanneer u kiest voor een systeem op maat, kunt u kiezen voor deze andere supportopties waarbij ProSupport Plus de meest complete supportservice biedt:

ProSupport Plus, de meest complete supportservice voor pc's en tablets van Dell5, is de enige supportservice die problemen voorkomt voordat ze zich voordoen. Dell SupportAssist detecteert wanneer een harde schijf of batterij op het punt staat defect te raken, creëert automatisch een oplossingscase, en meldt aan de klant dat de nieuwe hardware onderweg is. Deze end-to-end supportservice omvat tevens 24x7 prioritaire toegang tot technici van ProSupport die hulp bieden bij hardware- en software-uitdagingen, reparatie voor apparaten die per ongeluk beschadigd raken en de mogelijkheid om een harde schijf na vervanging te houden, zodat uw data altijd beveiligd blijven. Waar nodig biedt Dell support op locatie om te garanderen dat reparaties snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. ProSupport Plus biedt alle essentiële support die downtime automatisch vermindert.

Dell ProSupport biedt directe toegang tot technici van ProSupport die 24x7 hulp bieden voor hardware- en softwareknelpunten. Bovendien bewaakt de technologie van Dell SupportAssist pc's en tablets op afstand, biedt het meldingen voor problemen die zich voordoen, en maakt het automatisch een case aan om ze op te lossen. Indien nodig biedt Dell support ter plaatse zodat reparaties snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met de Accidental Damage Service van Dell kunt u downtime verminderen. We repareren een laptop die is beschadigd door een spanningspiek, gemorste vloeistof, of val.

Configuratieservices
- Met de Dell Configuration Services ontvangt uw bedrijf rechtstreeks vanuit de fabriek volledig werkende systemen, direct klaar voor gebruik door uw eindgebruikers, of voor installatie in uw datacenter.
- De Dell Configuration Services kunnen helpen om de complexiteit en frustratie rondom het implementeren van nieuwe apparatuur te laten verdwijnen. U vermijdt buitensporige downtime tijdens het implementeren van nieuwe systemen en kunt de risico's en onnodige complexiteit omtrent support voor niet-standaard configuraties in uw omgeving elimineren.

Processor

Frequentie van processor3,5 GHz
ProcessorfamilieIntel Xeon E5 v3
ProcessormodelE5-1650V3
Aantal processorkernen6
Aantal geïnstalleerde processoren1
Maximale turbofrequentie van processor3,8 GHz
Processor socketLGA 2011-v3
Processor cache15 MB
Processor cache typeSmart Cache
Processor aantal threads12
PCI Express slots versie3.0
Processor lithografie22 nm
Processor operating modes32-bit, 64-bit
SteppingR2
Bus typeQPI
Codenaam processorHaswell
Thermal Design Power (TDP)140 W
Maximaal aantal PCI Express-lijnen40
PCI Express configuraties1x4,1x8,1x16
Tcase66,7 °C
Maximaal intern geheugen ondersteund door processor768 GB
Conflictvrije processorNee
Geheugentypen ondersteund door processorDDR4-SDRAM
Klokgeheugen-snelheden ondersteund door processor1333,1600,1866,2133 MHz
Geheugenbandbreedte ondersteund door de processor ( max)68 GB/s
Geheugenkanalen ondersteund door processorQuad
ECC ondersteund door processorJa

Geheugen

Intern geheugen16 GB
Intern geheugentypeDDR4-SDRAM
Maximum intern geheugen256 GB
Geheugenlayout4 x 4 GB
Geheugenslots8x DIMM
Kloksnelheid geheugen2400 MHz
ECCJa

Opslagmedia

Totale opslagcapaciteit512 GB
Geïntegreerde geheugenkaartlezerNee
OpslagmediaSSD
Aantal geïnstalleerde SSD's1
Solid State Drive (SSD) capaciteit512 GB
RAID supportJa
Soorten RAID0, 1, 5, 10

Grafisch

Aparte grafische adapterJa
Ingebouwde grafische adapterNee
Discreet grafische adapter modelNVIDIA Quadro M2000
On-board graphics adapter modelNiet beschikbaar
Specifiek grafisch geheugentypeGDDR5
Grafische geheugen4 GB
Aantal discrete graphics adapters1

Optische drive

Soort optische driveDVD±RW
Optische drives hoeveelheid1

Netwerk

Ethernet LANJa
Wi-FiNee
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden10,100,1000 Mbit/s
Bekabelingstechnologie10/100/1000Base-T(X)

Poorten & interfaces

Aantal USB 2.0-poorten6
Aantal poorten USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type A4
DVI-poortNee
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten1
Microfoon, line-in ingangJa
Hoofdtelefoonuitgangen1
PS/2 poort(en)2
LijningangJa
LijnuitgangJa
Seriële poort(en)1

Uitbreidingsmodules

PCI Express x1 (Gen 2.x) slots1
PCI Express x4 (Gen 2.x) slots1
PCI Express x8 (Gen 3.x) slots1
PCI Express x16 (Gen 3.x) slots2
PCI-slots1

Design

Kleur van het productZwart
Type behuizingToren
Ondersteuning voor plaatsingHorizontaal/Verticaal
Aantal 3.5" bays3
Aantal 5.25" bays1
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslotJa
Kabelslot sleuf typeKensington

Prestatie

ProducttypeWorkstation
Chipset moederbordIntel C612
AudiochipRealtek ALC3220
WachtwoordbeveiligingJa
Password beschermingBIOS, Gebruiker
Dell E-Value-codeN004KBLP5810BTPWER

Software

Inclusief besturingssysteemWindows 7 Professional
Architectuur besturingssysteem64-bit
Herstel besturingssysteemWindows 10 Pro
Trial-softwareMicrosoft Office
Taal besturingssysteemMeertalig

Processor speciale functies

Intel® 64Ja
Enhanced Intel SpeedStep TechnologyJa
Ingebouwde opties beschikbaarNee
Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT)Ja
Intel® TSX-NINee
Idle StatesJa
Thermal Monitoring TechnologiesJa
Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI)Ja
Intel® Secure KeyJa
Intel® OS GuardJa
Intel® Trusted Execution TechnologyJa
Execute Disable BitJa
Intel® Flex Memory AccessNee
Intel® Smart CacheJa
Intel® Enhanced Halt StateJa
Intel® Demand Based SwitchingJa
Verpakkingsgrootte processor52.5 x 45
Ondersteunde instructie setsAVX 2.0
ProcessorcodeSR20J
Schaalbaarheid1S
Physical Address Extension (PAE)Ja
Physical Address Extension (PAE)46 Bit
CPU configuratie (max)1
Graphics & IMC lithografie22 nm
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)Ja
Versie Intel® Identity Protection Technology1.00
Versie Intel® Secure Key Technology1.00
Intel® Virtualization Technology (VT-x)Ja
Versie Intel® TSX-NI0.00
ARK ID processor82765
Intel® Turbo Boost Technology2.0
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology)Ja
Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)Ja

Energie

Netvoeding685 W
Voeding, frequentie ingang50/60
Voeding, voltage ingang100 - 240

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf10 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf20 - 80 procent
Hoogte, in bedrijf-15,2 - 3048 m
Hoogte bij opslag-15,2 - 10668 m
Temperatuur bij opslag-40 - 65 °C

Gewicht en omvang

Breedte172,6 mm
Diepte471 mm
Hoogte414 mm
Gewicht12,4 kg

Inhoud van de verpakking

Inclusief monitorNee
Meegeleverde kabelsSector
GebruikershandleidingJa

Extra informatie

Productcode 5397184010679
EAN 5397184010679
Merk DELL
OEM code W80CW
Levertijd Niet op voorraad

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: DELL Precision T5810 3.5GHz E5-1650V3 Toren Zwart Workstation

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Productbeschrijving

Details

Ongekende prestatieniveaus
- Met de nieuwste Intel® Xeon® processor-opties: verwerk vlot de meest veeleisende, interactieve applicaties dankzij een nieuwe generatie single-socket-prestaties met Intel® Xeon® processoren...
- Krachtige grafische kaart en geheugen: de nieuwste NVIDIA® Quadro® en AMD FirePro™ grafische kaarten bieden de kracht die u nodig hebt voor de meest veeleisende softwareapplicaties. De nieuwe Quadro en FirePro grafische kaarten bieden een groter toegewezen grafisch geheugen voor uw grote datasets. Het systeemgeheugen kan worden uitgebreid tot 256 GB* door de nieuwste DDR4 ECC-geheugentechnologie. Werk met tot 26% * hogere grafische prestaties met Solidworks en tot 34% * verbetering met Maya. (*Interne SPECViewperf 12.0.1 benchmark-tests)
- Storage met hoge prestaties: kies voor de actief koelende storageoplossingen Dell Precision Ultra Speed Drive Duo en Quad PCIe NVMe SSD. Deze oplossingen vormen de snelste en meest betrouwbare manier om uw content op te slaan, tot vier keer sneller dan traditionele SATA SSD-storage. Als u liever kiest voor traditionele storageopties, kies dan voor de optionele 12 Gb/s RAID-controllers waarmee de I/O-snelheid van onze vorige generatie workstations wordt verdubbeld.

Maak kennis met de Precision Tower 5810
Maak kennis met de Dell Precision Tower 5810Laat onze experts u meer vertellen over de nieuwe Precision Tower 5810

Gecertificeerd voor naadloze betrouwbaarheid
De ISV (Independent Software Vendor)-certificering houdt in dat de Precision workstations die u aankoopt, worden getest om er zeker van te zijn dat de krachtige applicaties waarop u dagelijks vertrouwt probleemloos werken. De ISV-certificering is het resultaat van precieze engineering en uitvoerige tests, zodat u optimale prestaties en betrouwbaarheid krijgt bij de uitvoering van toonaangevende applicaties voor engineering, productie, media, entertainment, de gezondheidszorg, biowetenschappen, olie, gas, economie en financiële services. Dell ISV-gecertificeerde applicaties omvatten de meest populaire onafhankelijke software-applicaties zoals:
- Dassault Systèmes, waaronder CATIA en SolidWorks
- Autodesk Product Design Suite, waaronder Inventor® en AutoCAD, 3D CAD en Revit®.
- Adobe Creative Cloud®, waaronder Premiere Pro CC en After Effects® CC
- PTC met inbegrip van PTC Creo en Pro/ENGINEER Wildfire 4.0
- Siemens, met inbegrip van Solid Edge, Tecnomatix en NX
- Barco
- Ansys

Wees productiever met de Precision Optimizer
Verschillende applicaties hebben verschillende systeemvereisten. De nieuwe Precision Optimizer neemt het giswerk bij het aanpassen van instellingen weg door Intel® Hyper-Threading, het aantal CPU-cores, grafische kaarten en voedingsinstellingen automatisch aan te passen. De Precision Optimizer is gratis verkrijgbaar bij uw Precision2 workstation en stelt uw workstation automatisch in om bepaalde programma's zo snel mogelijk te laten werken, waardoor de productiviteit verbetert. Onze engineers hebben speciale profielen aangemaakt voor de applicaties die u gebruikt, waardoor de noodzaak om instellingen voor iedere applicatie aan de passen wordt geminimaliseerd.

De Precision Optimizer werkt met een aantal van de meest populaire Independent Software Vendor (ISV)-gecertificeerde applicaties. Het kan in realtime prestatierapporten genereren voor gebruik van processor, storage, geheugen en grafische kaart en het systeemrapport naar IT sturen voor analyse. Maak verbinding met Dell.com via de Optimizer voor het eenvoudig identificeren van upgrades voor componenten.

Maximaliseer de betrouwbaarheid met Reliable Memory Technology (RMT) Pro
De exclusieve, gepatenteerde Reliable Memory Technology (RMT) Pro van Dell maximaliseert de uptime en zorgt ervoor dat uw workstations net zo hard werken als u. Reliable Memory Technology (RMT) Pro werkt samen met het Error-Correcting Code (ECC)-geheugen om geheugenfouten in real-time op te sporen en te verhelpen. Reliable Memory Technology (RMT) Pro maakt geheugenfouten vrijwel ongedaan, zodat het slechte geheugen nooit meer opnieuw wordt ingezet en de DIMM nog steeds kan worden gebruikt. Met een eenvoudige herstart van het systeem isoleert Reliable Memory Technology (RMT) Pro het defecte gebied in het geheugen en verbergt dit voor het besturingssysteem.

Aanpasbaar beheer
- Eenvoudige updates: u kunt één keer en overal bijwerken met unieke Intel® vPro™ extensies van Dell voor extern BIOS-beheer en het wissen van de harde schijf, zelfs wanneer systemen offline zijn.
- Dell Client Command Suite: door het integreren van unieke beheermogelijkheden in Precision workstations biedt de Dell Client Command Suite gratis automatiseringstools die helpen de implementatie, het monitoren en bijwerken van systemen in complexe IT-omgevingen te automatiseren en te stroomlijnen.
- De beste integratie in zijn klasse: onze automatiseringstools werken met alle beheerconsoles en integreren naadloos met Microsoft Systems Center 2012, waardoor er 77% minder stappen nodig zijn voor het importeren van drivers.

Geoptimaliseerd voor productiviteit
Overal toegang tot uw Workstation met Teradici PCoIP® Workstation Access software. U kunt uw computer op afstand volledig beheren, zonder extra hardware, alsof u er zelf bij bent.

Maak op afstand verbinding met uw Workstation via elk Teradici PCoIP®-geschikt apparaat voor maximale mobiliteit zonder op prestaties of beveiliging in te leveren. Teradici PCoIP® is snel te installeren en eenvoudig te onderhouden. Het gebruikt de veiligste externe beeldschermtechnologie om een ongeëvenaarde gebruikerservaring via netwerken te bieden. Het biedt ook zero client-compatibiliteit en ondersteunt twee beeldschermen voor maximale opties voor mobiele professionals.

Tijdbesparende functies
Traditionele harde schijven, Solid State-snelheden: met de optionele Intel CAS-W softwareoplossingen kunt u I/O-snelheden realiseren die in de buurt komen van Solid State-schijfconfiguraties voor de prijs van traditionele schijven. Intel CAS-W biedt een betere gebruikerservaring met tot 3,6 x hogere framesnelheden in Adobe After Effects® 2015 en tot 70% hogere framesnelheden in AutoCAD® 2015.

Optionele PCIe SATA/SAS RAID-controller: verkort de tijd die wordt besteed aan het laden of opslaan van grote datasets met software- of hardwaregebaseerde RAID-controllers voor uw harde schijf, beschikbaar op alle Precision workstations.

Quick Resource Locator (QRL): met de modelspecifieke QR-codes die zich op het systeem bevinden verkrijgt u snel toegang tot uitgebreide tips en probleemoplossing voor hardware vanaf uw smartphone.

Beveiliging en prestaties
- Precision™ workstations zijn voorzien van de beste oplossingen voor eindpuntbeveiliging in hun klasse met uitgebreide codering, geavanceerde authenticatie en toonaangevende malwarepreventie vanuit één bron.
- DDP | Encryption beschermt uw data op alle eindpunten, inclusief externe media, zelfcoderende harde schijven en openbare cloudstorage.2
- DDP | Security Tools (DDP | ST) is een end-to-end beveiligingsoplossing die wordt meegeleverd met alle Precision, Latitude en OptiPlex systemen. DDP | ST biedt geavanceerde authenticatie-opties en helpt u om ongeautoriseerde gebruikers uit uw data en uit uw bedrijf te weren.
- DDP | Protected Workspace hanteert een nieuwe benadering van malwarepreventie. Het is ontworpen om uw data en gebruikers te beschermen tegen alle niet-vertrouwde inhoud; zelfs tegen geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT's) en zero-day aanvallen.

ProSupport Plus
Upgrade naar ProSupport Plus: de enige volledige support die proactieve oplossingen, automatische preventie en bescherming voor pc's en tablets.

Dell Configuration Services
Bespaar tijd en verminder complexiteit rondom implementaties met een service die er voor kan zorgen dat uw systemen op een uniforme manier vooraf worden geconfigureerd en gebruiksklaar zijn wanneer ze arriveren.

*Gemeten door SPECviewperf 12.0.1 met Windows 7 64-bits Professional SP1 tests van SolidWorks, waarbij een Precision Tower 5810 met NVIDIA Quadro K620 grafische kaart werd vergeleken met een Precision T3500 met NVIDIA Quadro 600 grafische kaart. De werkelijke prestaties zijn afhankelijk van de configuratie, het gebruik en productievariaties.
support-services
Uw systeem wordt geleverd met Dell basis hardwaregarantie3. Als uw systeem een probleem ondervindt dat onder de garantie valt en dat niet op afstand kan worden opgelost, biedt Dell u een handige manier om uw systeem te repareren.

Wanneer u kiest voor een systeem op maat, kunt u kiezen voor deze andere supportopties waarbij ProSupport Plus de meest complete supportservice biedt:

ProSupport Plus, de meest complete supportservice voor pc's en tablets van Dell5, is de enige supportservice die problemen voorkomt voordat ze zich voordoen. Dell SupportAssist detecteert wanneer een harde schijf of batterij op het punt staat defect te raken, creëert automatisch een oplossingscase, en meldt aan de klant dat de nieuwe hardware onderweg is. Deze end-to-end supportservice omvat tevens 24x7 prioritaire toegang tot technici van ProSupport die hulp bieden bij hardware- en software-uitdagingen, reparatie voor apparaten die per ongeluk beschadigd raken en de mogelijkheid om een harde schijf na vervanging te houden, zodat uw data altijd beveiligd blijven. Waar nodig biedt Dell support op locatie om te garanderen dat reparaties snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. ProSupport Plus biedt alle essentiële support die downtime automatisch vermindert.

Dell ProSupport biedt directe toegang tot technici van ProSupport die 24x7 hulp bieden voor hardware- en softwareknelpunten. Bovendien bewaakt de technologie van Dell SupportAssist pc's en tablets op afstand, biedt het meldingen voor problemen die zich voordoen, en maakt het automatisch een case aan om ze op te lossen. Indien nodig biedt Dell support ter plaatse zodat reparaties snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met de Accidental Damage Service van Dell kunt u downtime verminderen. We repareren een laptop die is beschadigd door een spanningspiek, gemorste vloeistof, of val.

Configuratieservices
- Met de Dell Configuration Services ontvangt uw bedrijf rechtstreeks vanuit de fabriek volledig werkende systemen, direct klaar voor gebruik door uw eindgebruikers, of voor installatie in uw datacenter.
- De Dell Configuration Services kunnen helpen om de complexiteit en frustratie rondom het implementeren van nieuwe apparatuur te laten verdwijnen. U vermijdt buitensporige downtime tijdens het implementeren van nieuwe systemen en kunt de risico's en onnodige complexiteit omtrent support voor niet-standaard configuraties in uw omgeving elimineren.

Processor

Frequentie van processor3,5 GHz
ProcessorfamilieIntel Xeon E5 v3
ProcessormodelE5-1650V3
Aantal processorkernen6
Aantal geïnstalleerde processoren1
Maximale turbofrequentie van processor3,8 GHz
Processor socketLGA 2011-v3
Processor cache15 MB
Processor cache typeSmart Cache
Processor aantal threads12
PCI Express slots versie3.0
Processor lithografie22 nm
Processor operating modes32-bit, 64-bit
SteppingR2
Bus typeQPI
Codenaam processorHaswell
Thermal Design Power (TDP)140 W
Maximaal aantal PCI Express-lijnen40
PCI Express configuraties1x4,1x8,1x16
Tcase66,7 °C
Maximaal intern geheugen ondersteund door processor768 GB
Conflictvrije processorNee
Geheugentypen ondersteund door processorDDR4-SDRAM
Klokgeheugen-snelheden ondersteund door processor1333,1600,1866,2133 MHz
Geheugenbandbreedte ondersteund door de processor ( max)68 GB/s
Geheugenkanalen ondersteund door processorQuad
ECC ondersteund door processorJa

Geheugen

Intern geheugen16 GB
Intern geheugentypeDDR4-SDRAM
Maximum intern geheugen256 GB
Geheugenlayout4 x 4 GB
Geheugenslots8x DIMM
Kloksnelheid geheugen2400 MHz
ECCJa

Opslagmedia

Totale opslagcapaciteit512 GB
Geïntegreerde geheugenkaartlezerNee
OpslagmediaSSD
Aantal geïnstalleerde SSD's1
Solid State Drive (SSD) capaciteit512 GB
RAID supportJa
Soorten RAID0, 1, 5, 10

Grafisch

Aparte grafische adapterJa
Ingebouwde grafische adapterNee
Discreet grafische adapter modelNVIDIA Quadro M2000
On-board graphics adapter modelNiet beschikbaar
Specifiek grafisch geheugentypeGDDR5
Grafische geheugen4 GB
Aantal discrete graphics adapters1

Optische drive

Soort optische driveDVD±RW
Optische drives hoeveelheid1

Netwerk

Ethernet LANJa
Wi-FiNee
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden10,100,1000 Mbit/s
Bekabelingstechnologie10/100/1000Base-T(X)

Poorten & interfaces

Aantal USB 2.0-poorten6
Aantal poorten USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type A4
DVI-poortNee
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten1
Microfoon, line-in ingangJa
Hoofdtelefoonuitgangen1
PS/2 poort(en)2
LijningangJa
LijnuitgangJa
Seriële poort(en)1

Uitbreidingsmodules

PCI Express x1 (Gen 2.x) slots1
PCI Express x4 (Gen 2.x) slots1
PCI Express x8 (Gen 3.x) slots1
PCI Express x16 (Gen 3.x) slots2
PCI-slots1

Design

Kleur van het productZwart
Type behuizingToren
Ondersteuning voor plaatsingHorizontaal/Verticaal
Aantal 3.5" bays3
Aantal 5.25" bays1
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslotJa
Kabelslot sleuf typeKensington

Prestatie

ProducttypeWorkstation
Chipset moederbordIntel C612
AudiochipRealtek ALC3220
WachtwoordbeveiligingJa
Password beschermingBIOS, Gebruiker
Dell E-Value-codeN004KBLP5810BTPWER

Software

Inclusief besturingssysteemWindows 7 Professional
Architectuur besturingssysteem64-bit
Herstel besturingssysteemWindows 10 Pro
Trial-softwareMicrosoft Office
Taal besturingssysteemMeertalig

Processor speciale functies

Intel® 64Ja
Enhanced Intel SpeedStep TechnologyJa
Ingebouwde opties beschikbaarNee
Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT)Ja
Intel® TSX-NINee
Idle StatesJa
Thermal Monitoring TechnologiesJa
Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI)Ja
Intel® Secure KeyJa
Intel® OS GuardJa
Intel® Trusted Execution TechnologyJa
Execute Disable BitJa
Intel® Flex Memory AccessNee
Intel® Smart CacheJa
Intel® Enhanced Halt StateJa
Intel® Demand Based SwitchingJa
Verpakkingsgrootte processor52.5 x 45
Ondersteunde instructie setsAVX 2.0
ProcessorcodeSR20J
Schaalbaarheid1S
Physical Address Extension (PAE)Ja
Physical Address Extension (PAE)46 Bit
CPU configuratie (max)1
Graphics & IMC lithografie22 nm
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)Ja
Versie Intel® Identity Protection Technology1.00
Versie Intel® Secure Key Technology1.00
Intel® Virtualization Technology (VT-x)Ja
Versie Intel® TSX-NI0.00
ARK ID processor82765
Intel® Turbo Boost Technology2.0
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology)Ja
Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)Ja

Energie

Netvoeding685 W
Voeding, frequentie ingang50/60
Voeding, voltage ingang100 - 240

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf10 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf20 - 80 procent
Hoogte, in bedrijf-15,2 - 3048 m
Hoogte bij opslag-15,2 - 10668 m
Temperatuur bij opslag-40 - 65 °C

Gewicht en omvang

Breedte172,6 mm
Diepte471 mm
Hoogte414 mm
Gewicht12,4 kg

Inhoud van de verpakking

Inclusief monitorNee
Meegeleverde kabelsSector
GebruikershandleidingJa
Extra informatie

Extra informatie

Productcode 5397184010679
EAN 5397184010679
Merk DELL
OEM code W80CW
Levertijd Niet op voorraad
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: DELL Precision T5810 3.5GHz E5-1650V3 Toren Zwart Workstation

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs