Shop van uitersten

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,-.

Apple iPad Air 2 128GB Grijs tablet

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet op voorraad

Zo veelzijdig dat je ’m nooit meer wilt neerleggen. Zo licht dat ’t ook niet hoeft.
Voor iPad is ons doel altijd enigszins tegenstrijdig geweest: maak een apparaat met oneindig veel mogelijkheden dat tegelijkertijd zo dun en licht is, dat je bijna zou vergeten dat je ’m in je handen hebt. Een apparaat waarmee je geweldige dingen kunt doen, zonder dat ’ie je in de weg zit.

Zo veelzijdig dat je ’m nooit meer wilt neerleggen. Zo licht dat ’t ook niet hoeft.
Het zal je meteen opvallen. iPad Air 2 is ongelooflijk dun en licht. En met slechts 6,1 millimeter onze dunste iPad ooit. Hij weegt nog geen 450 gram. Je kunt ’m dus nog eenvoudiger met één hand vasthouden en overal mee naartoe nemen.

Dun en stevig dankzij aluminiumen een sterk staaltje innovatie.
Toen hij vier jaar geleden werd geïntroduceerd, zette iPad de toon voor dunne, lichte behuizingen. Sindsdien was elke nieuwe iPad nog dunner en nog lichter. Maar dankzij de solide aluminium unibodybehuizing heeft iPad Air 2 niets aan stevigheid ingeleverd. Zodra je ’m oppakt voel je meteen hoe robuust en sterk hij is.

Het display is niet alleen dunner.
Het is beter.

Alle voorgaande iPads hadden een display dat bestond uit drie losse componenten. Bij iPad Air 2 zijn die drie lagen samengevoegd tot één. Dit neemt de ruimte tussen de lagen weg. En daarmee de interne reflectie die werd veroorzaakt door die ruimtes. Het resultaat? Rijkere kleuren, meer contrast en levendige, scherpere afbeeldingen.

Dichter bij je materiaal dan ooit.
Er zit nu nog minder afstand tussen de lcd-laag en je ogen, waardoor je bijna vergeet dat je naar een scherm kijkt. Ook hebben we de aanraak­gevoeligheid verbeterd, waardoor je bewegingen nog nauwkeuriger worden gevolgd, hoe vingervlug je ook bent. Hierdoor wordt alles wat je doet persoonlijker, directer en meeslepender. Of je nu aan het gamen bent, op het web surft of foto’s en video’s bekijkt.

De minst spiegelende tablet ter wereld.
iPad Air 2 heeft een speciaal ontworpen antireflectiecoating die spiegelingen met 56 procent vermindert, waardoor het de minst spiegelende tablet ter wereld is. Alles ziet er haarscherp uit en is beter leesbaar in vrijwel iedere omgeving. Op kantoor, in de klas of ergens buiten.

Zilver, spacegrijs en nu ook goud.
Net zo schitterend als de iPad zelf.

Onze ontwerpers besteedden net zo veel aandacht aan de achterkant van iPad als aan de voorkant. De geanodiseerde aluminium behuizing van iPad Air 2 is verkrijgbaar in drie subtiele uitvoeringen: zilver, spacegrijs en de prachtige nieuwe gouden versie.

Elk detail telt.
Zelfs de details van de details.

De schuine randen van de aluminium unibodybehuizing zijn afgewerkt met behulp van een monokristallijne diamant. Hierdoor bedraagt de afwijking hooguit enkele microns. (Ter vergelijking: de breedte van een haar is zo’n 75 micron.) Zoveel precisie lijkt misschien een beetje overdreven. Maar uiteindelijk zijn het de details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Ook geweldig om de dingen die er niet in zitten.
We zijn altijd bezig met de impact die onze producten op onze leefomgeving hebben. En we zijn ons ervan bewust dat die invloed niet eindigt als de producten het einde van hun levenscyclus hebben bereikt. Daarom is vrijwel elk Apple product gemaakt van materialen die goed te recyclen zijn (zoals aluminium), en daarom doen we ons uiterste best om giftige stoffen uit onderdelen te weren.

iPad Air 2 is daar een perfect voorbeeld van. De behuizing van aluminium is uitstekend te recyclen. En geen enkele iPad Air bevat broomhoudende vlamvertragers, beryllium of pvc. Apple heeft in feite een van de strengste normen in de branche voor het vermijden daarvan. En we verwachten hetzelfde van onze leveranciers. In ons laboratorium in Cupertino ontmantelen we onze producten totdat we alleen losse onderdelen en materialen overhouden. Vervolgens testen we de afzonderlijke componenten met verschillende methoden, zoals röntgenfluorescentie, spectrometrie en ijzerchromatografie. Dat doen we om ervoor te zorgen dat elk nieuw product waarmee we komen aan onze milieunormen voldoet.

Het display is niet alleen dunner. Het is beter.
Om iPad Air 2 zo bizar dun te krijgen, hebben we eerst het Retina-display onder handen genomen en de oorspronkelijke drie lagen teruggebracht tot één. Zo werd het display niet alleen dunner, maar ook beter. Kleuren komen nog beter tot hun recht en het contrast is groter. We hebben bovendien een antireflectiecoating aangebracht, waardoor iPad Air 2 de minst spiegelende tablet ter wereld is.

Massa’s power. In de meest minimale vorm.
iPad Air 2 is niet alleen dunner, maar ook een stuk sneller. Hiervoor ontwikkelden we een nieuwe chip, de A8X. Die levert aanzienlijk betere systeem- en grafische prestaties dan zijn voorganger. Sterker nog: met zijn 64-bits architectuur doet iPad Air 2 niet onder voor de gemiddelde pc. En hij springt ook nog eens heel zuinig om met energie, waardoor de batterij tien uur lang meegaat, en jij de hele dag kunt werken, gamen of shoppen.

De nieuwe A8X-chip met 64‑bits architectuur.
De A8X-chip staat aan de basis van de snelle en soepele prestaties van iPad Air 2. Hij heeft een 64-bits architectuur van desktopklasse en bevat maar liefst 3 miljard transistors. Daardoor levert hij snelheden en grafische prestaties die niet onderdoen voor die van veel pc’s.

40 procent meer rekenkracht.
Vergeleken met de A7-chip in de vorige iPad Air levert de nieuwe A8X-chip systeemprestaties die 40 procent sneller zijn. Je merkt het meteen als je een app start of aan het gamen bent: alles gaat sneller en vloeiender. Dus je kunt naar hartenlust swipen, knijpen, zoomen, scrollen en roteren. Hou je vooral niet in.

De grafische prestaties zijn meer dan verdubbeld.
De A8X-chip werkt maar liefst 2,5 keer zo snel als de A7-chip. iPad Air 2 levert dus grafische prestaties die vroeger alleen mogelijk waren op desktopcomputers en gameconsoles. Veeleisende games en videobewerkingsapps werken probleemloos en zien er ook nog eens fantastisch uit op het grote Retina-display.

Metal verandert de regels van het spel.
Om de allerbeste grafische prestaties uit de A8X-chip en iOS te halen, hebben we een nieuwe technologie ontwikkeld: Metal. Hiermee kunnen ontwikkelaars geavanceerde consolegames ontwerpen. Met Metal kunnen de systeem­processor en grafische processor samenwerken om gedetailleerde graphics en complexe visuele effecten te bieden. Daardoor ziet elke fantasiewereld er realistischer uit.

Alles werkt beter. En sneller.
iPad Air 2 is op alle vlakken beter. Maar de A8X-chip maakt vooral het verschil bij veeleisende grafische apps. Denk aan videobewerkingsapps, modelleringsapps, vormgevingsapps en vooral games. Alles komt volledig tot leven, beweegt vloeiender en is razendsnel. Het voelt heel filmisch aan.

Veeleisende grafische apps
Alles werkt in realtime: tekenen, schetsen, roteren, vergroten en verkleinen. Dankzij de krachtige A8X-chip gaat het net zo soepel als swipen, en al die andere dingen die je op je iPad doet.

3D-modellering en CAD
Live CAD-modellering in 3D op een tablet? Reken maar. Met iPad Air 2 kun je dingen doen waarvoor je vroeger absoluut een desktopcomputer nodig had.

Games
Metal is tien keer zo efficiënt als OpenGL. En in combinatie met de A8X-chip resulteert dat in uiterst geavanceerde visuele effecten die tot voor kort ondenkbaar waren op mobiele platforms.

Betere prestaties gaan meestal ten koste van de batterij. Meestal.
Doordat de hardware en software perfect samenwerken, is iPad Air 2 niet alleen uitermate krachtig, maar ook zeer energiezuinig, zodat de batterij tot wel tien uur lang meegaat.* Het gegeven dat iPad Air 2 slechts 6,1 millimeter dun is en minder dan 450 gram weegt, maakt dit technische hoogstandje extra indrukwekkend.

M8-coprocessor. Komt in beweging om energie te besparen.
Wanneer je in beweging bent, meet de nieuwe M8-bewegingscoprocessor continu de gegevens van de versnellingsmeter, het kompas, de gyroscoop en de nieuwe barometer. Hierdoor wordt de A8X-chip werk uit handen genomen, zodat die nog energiezuiniger kan functioneren. De bewegingscoprocessor zorgt er ook voor dat alle vijf sensoren continu worden gekalibreerd. Als je vervolgens een game wilt spelen of de Kaarten‑app wilt gebruiken, is iPad Air 2 er helemaal klaar voor.

De kracht achter de nieuwe iSight‑camera.
De iSight-camera van iPad Air 2 maakt gebruik van de door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor die in de A8X-chip is geïntegreerd. De processor ondersteunt geavanceerde camera- en videovoorzieningen, zoals betere gezichtsherkenning en verbeterde ruisonderdrukking. Zo wordt het nog gemakkelijker om mooie foto’s en video’s te maken.

Twee geweldige camera’s. Slim vermomd als iPad.
Geloof het of niet, maar je bent een betere fotograaf dan je denkt. Met een verbeterde sensor, geavanceerde optica en een krachtigere beeldsignaalprocessor staat de nieuwe iSight-camera van iPad Air 2 garant voor ongelooflijk gedetailleerde foto’s en professioneel ogende 1080p HD-video’s. Ook de FaceTime HD-camera is onder handen genomen. Dankzij de nieuwe sensor zien je videogesprekken er nog beter uit, zelfs bij weinig licht. En het grote Retina-display met hoge resolutie is de ideale zoeker.

Nieuwe iSight-camera.
De nieuwe iSight-camera zit zo in elkaar dat je alle mooie momenten kunt vastleggen op het moment dat ze zich voordoen. En bij elke opname werkt de beeldsignaalprocessor synchroon met de camera, zodat je foto of video er altijd fantastisch uitziet.

Gloednieuwe sensor.
Dankzij de nieuwe 8-megapixel sensor van de iSight-camera worden foto’s standaard vastgelegd met een resolutie van 3264 x 2448 en maak je 1080p HD-video’s. Hierdoor zijn je foto’s en video’s altijd scherp en helder, zelfs als ze op een groter scherm worden weergegeven.

Geavanceerde beeldsignaalprocessor.
De nauwkeurige optische voorzieningen en de nieuwe sensor worden aangestuurd door het brein van de iSight-camera: de krachtige beeldsignaalprocessor in de A8X-chip. De verbeterde gezichtsherkenning stelt de camera in staat scherp te stellen op meer gezichten tegelijk en op kleinere gezichten. Bovendien zorgt de betere ruis­onderdrukking voor kraakheldere, nog scherpere beelden.

Bijzondere foto’s en video’s beginnen met een bijzondere zoeker.
Wanneer je foto’s en video’s maakt met iPad Air 2, beschik je over een unieke zoeker: het schitterende Retina-display. Zo groot en duidelijk dat elke nuance zichtbaar is. Met het oogstrelende 9,7-inch display van iPad Air 2 is het alsof je door de zoeker van een geavanceerde spiegelreflexcamera kijkt.

Timelapse-video
Met iOS 8 maak je heel eenvoudig spectaculaire timelapse-video’s. Je zet je iPad Air 2 neer, selecteert ‘Tijdsverloop’ en tikt op de opnameknop. Of je nu 30 minuten of 30 uur opneemt, het resultaat is adembenemend.

Belichtingsregeling
Je maakt je foto of video lichter of donkerder met een eenvoudige schuifbeweging in het voorvertoningsvenster, tot wel vier f-stops in beide richtingen.

Slowmotion met 120 bps
De snelste momenten beter in beeld. Met de slowmotion-optie kun je HD-video in 720p opnemen met 120 bps. Je kunt zelfs na de opname bepalen welk gedeelte je in slowmotion wilt afspelen.

Burst-modus
In de burst-modus worden tien foto’s per seconde gemaakt. Deze modus werkt met beide camera’s. Al terwijl de foto’s worden gemaakt, analyseert iPad Air 2 elke afbeelding in realtime. Vervolgens wordt aangegeven welke foto’s waarschijnlijk het best zijn gelukt.

Timer-modus
Als je een groepsfoto maakt met de FaceTime HD-camera, kun je de timer instellen, zodat iedereen genoeg tijd heeft om goed in beeld te komen. Na 3 of 10 seconden wordt een reeks foto’s in de burst-modus gemaakt. Het resultaat zal voor zich spreken.

Panoramafoto’s met hoge resolutie
In de panorama-modus kun je foto’s maken met een hoge resolutie, tot 43 megapixels. En de dynamische automatische belichting past zich aan tijdens je opname, voor ongekend heldere meesterwerken.

Geweldige foto’s en video’s. Van klik tot klaar.
Dankzij de geavanceerde hardware en iOS 8 kun je met iPad Air 2 adembenemende beelden vastleggen. Maar dat is nog maar het begin.

Klikken.
iPad Air 2 is net zo gebruiksvriendelijk als een compactcamera, maar biedt veel meer mogelijkheden. In de burst-modus maak je tien foto’s per seconde. iPad ziet of mensen lachen en hun ogen open hebben en kiest automatisch de beste foto uit. Je kunt beelden met 120 bps vastleggen om slowmotionvideo’s op te nemen. En met de timelapse-modus kun je gebeurtenissen die 30 minuten of 30 uur duren afspelen in enkele sensationele seconden.

Bewerken.
Nadat je een foto of video hebt gemaakt, kun je er van alles mee doen. En met iPad Air 2 is het een fluitje van een cent. Want de ingebouwde bewerkingsapps kunnen perfect overweg met al je beelden. Ook kun je de belichting, de kleuren, de helderheid en het contrast aanpassen. Filters toevoegen. Een filmpje monteren in iMovie. Of apps van derden gebruiken voor nog meer creatieve mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een cartoon van je foto maken, compleet met tekstballonnen. En met het grote display heb je daar geen computer meer voor nodig.

Delen.
Met iCloud-fotodelen kun je een gedeeld fotoalbum aanmaken, zodat je zelf bepaalt welke foto’s en video’s je aan wie wilt laten zien. Nodig je familie en vrienden uit en zij kunnen ook hun eigen foto’s, video’s en opmerkingen toevoegen. Alles wordt automatisch op ieders apparaat actueel gehouden. Je kunt foto’s ook rechtstreeks vanuit de Foto’s-app uploaden naar Facebook, Twitter of andere sociale netwerken.

Nieuwe FaceTime HD-camera.
Zien en gezien worden.

Laat je gezicht zien bij elk gesprek. De FaceTime HD-camera aan de voorkant heeft een groter diafragma van ƒ/2,2 dat 81 procent meer licht doorlaat. En dankzij de nieuwe sensor en grotere pixels geeft de camera beter beeld bij weinig licht.

Videogesprekken. Nu nog persoonlijker.
Dankzij de nieuwe FaceTime HD-camera en het schitterende Retina-display zien videogesprekken op iPad Air 2 er beter uit dan ooit tevoren. Zelfs als je een videogesprek voert met iemand aan de andere kant van de wereld, lijkt het alsof jullie gewoon tegenover elkaar zitten.

Twee microfoons.
De twee microfoons van iPad Air 2 doen meer dan alleen geluid opnemen. Samen zorgen ze ook voor geavanceerde ruisonderdrukking die hinderlijke achtergrondgeluiden vermindert. En als je schakelt tussen de camera aan de voorkant en de camera aan de achterkant, schakelen de microfoons ook om. Je iPad ziet en hoort het dus altijd goed.

Foto’s en video’s zijn pas het begin.
Met de camera’s van iPad Air 2 kun je veel meer doen dan alleen foto’s en video’s maken. Er zijn diverse apps die de mogelijkheden van de camera’s uitbreiden, zodat je er verrassende dingen mee kunt doen. Zo kunnen de camera’s je helpen als je je huis gaat opknappen. Of ze kunnen je sportieve prestaties verbeteren. Ze kunnen zelfs documenten voor je scannen, bewaren en versturen. En ontwikkelaars werken aan apps waarmee je nog meer met de camera’s kunt doen. Je vindt ze binnenkort in de App Store.

Ook een fantastische cameraals je geen foto’s maakt.
In de App Store vind je apps die de camera koppelen aan geavanceerde software waarmee je fantastische dingen kunt zien en doen. Je kunt bijvoorbeeld virtuele meubels verplaatsen. Sterren van planeten onderscheiden. Of je kampeerplaats terugvinden.

Analyseer en verbeter je techniek.
Maak van iPad Air 2 je personal trainer. Er zijn verschillende sportapps verkrijgbaar die de camera gebruiken om je bewegingen te analyseren, fouten te corrigeren en je voortgang te monitoren. En er komen steeds meer van dit soort apps bij.

Scan, bewaar en verzend je documenten.
Je kunt iPad Air 2 als scanner gebruiken, zodat je bonnen, kaartjes, notities, schetsen en visitekaartjes kunt bewaren en ordenen. Sommige apps bevatten zelfs OCR-functionaliteit (Optical Character Recognition), waardoor je de gescande documenten kunt bewerken.

Beveiliging gebaseerd op een uniek ontwerp: je vingerafdruk.
iPad Air 2 is voorzien van onze baanbrekende Touch ID-technologie. Die zorgt voor een ongeëvenaarde beveiliging dankzij het beste wachtwoord dat je kunt bedenken: je vingerafdruk. Dus je ontgrendelt je iPad Air 2 voortaan met één aanraking. Maar daar blijft het niet bij. Met Touch ID kun je ook veilig winkelen in iTunes, iBooks en de App Store.

Eén keer aanraken en iPad Air 2 is wakker.
Met Touch ID hoef je je vinger maar op de thuisknop te leggen en je iPad wordt ontgrendeld. En Touch ID werkt onder elke hoek. Hoe je ’m ook vasthoudt – horizontaal, verticaal, op z’n kop – je iPad weet wie je bent.

De technologie achter Touch ID.
De thuisknop van iPad Air 2 is gemaakt van saffierkristal met daaromheen een roestvrijstalen ring. Zodra je de knop aanraakt, detecteert de stalen ring je vinger en verstuurt het kristal een afbeelding van je vingerafdruk naar een sensor. Vervolgens leest de software het reliëf van je vingerafdruk en bevestigt de match. Dit gebeurt allemaal binnen een fractie van een seconde.

Je persoonlijke gegevens.
Het blijft iets tussen jou en je iPad.

Je veiligheid staat bij ons op de eerste plek. Daarom hebben we de A8X-chip voorzien van een geavanceerde beveiligingsarchitectuur die je persoonlijke informatie afschermt. iPad zal je wachtwoord en vingerafdruk nooit afstaan. Ze worden niet opgeslagen in iCloud en ook niet doorgegeven aan Apple of een andere partij.

Direct toegang tot
beveiligde apps.

Touch ID is inmiddels al geïntegreerd in een groot aantal apps. Met je vingerafdruk kun je je aanmelden en opdrachten goedkeuren. Zonder eerst het zoveelste wachtwoord in te voeren. Ook hierbij is je vingerafdruk goed beveiligd; je apps en het besturings­systeem kunnen er niet bij.

Raak aan. Koop aan. In iTunes, iBooks en de App Store.
Met je vingerafdruk kun je ook aankopen doen in iTunes, iBooks en de App Store, zonder dat je telkens je wachtwoord of factuurgegevens hoeft in te vullen.

Sneller mobiel internet. Haastige spoed is altijd goed.
Wifi op iPad Air 2 is snel: meer dan twee keer zo snel als de vorige generatie. Daardoor kosten dingen als films downloaden en video’s streamen minder tijd. En het Wi‑Fi + Cellular-model bevat snellere, geavanceerdere mobiele technologie.

Apps gemaakt voor iPad.
En alles wat je ermee wilt doen.

Bij iPad Air 2 krijg je allerlei apps voor de dingen die je iedere dag doet. Zoals internetten, mailen, films en foto’s bewerken, rapporten schrijven of een boek lezen. En de App Store bevat nog eens honderdduizenden apps die speciaal zijn gemaakt voor het grote Retina-display (en dus geen uitvergrote smartphone-apps zijn). Dus of het nu gaat om fotograferen, gamen, reizen of budgetteren, er is altijd een app die je verder helpt.

iOS 8 en iPad Air 2. Een geweldig stel.
iOS 8 is het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, vol nieuwe mogelijkheden die iPad Air 2 onmisbaar maken. Zo is er Continuïteit, waarmee je iets wat je op het ene apparaat begint, kunt afmaken op het andere. Met Delen met gezin kun je je films, boeken, muziek en apps aan maximaal zes gezinsleden beschikbaar stellen. En met iCloud Drive kun je elk type bestand veilig bewaren, zodat je er vanaf elk apparaat bij kunt. Sterker nog: elke functie van iOS 8 is ontworpen om soepel samen te werken met iPad Air 2. En optimaal gebruik te maken van de krachtige A8X-chip, supersnelle wifi en het schitterende Retina-display.

Mooier beschermd dan ooit.

Met een Smart Cover of Smart Case is elke pixel van je iPad Air 2 goed beschermd. Smart Covers zijn verkrijgbaar in zeven gloednieuwe kleuren en zijn gemaakt van sterk polyurethaan. Smart Cases zijn gemaakt van luxe anilineleer en beschermen zowel de voor- als de achterkant van je iPad.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 599,99

Gratis verzending *

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen

V.a. € 75,- gratis verzending

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

Details

Zo veelzijdig dat je ’m nooit meer wilt neerleggen. Zo licht dat ’t ook niet hoeft.
Voor iPad is ons doel altijd enigszins tegenstrijdig geweest: maak een apparaat met oneindig veel mogelijkheden dat tegelijkertijd zo dun en licht is, dat je bijna zou vergeten dat je ’m in je handen hebt. Een apparaat waarmee je geweldige dingen kunt doen, zonder dat ’ie je in de weg zit.

Zo veelzijdig dat je ’m nooit meer wilt neerleggen. Zo licht dat ’t ook niet hoeft.
Het zal je meteen opvallen. iPad Air 2 is ongelooflijk dun en licht. En met slechts 6,1 millimeter onze dunste iPad ooit. Hij weegt nog geen 450 gram. Je kunt ’m dus nog eenvoudiger met één hand vasthouden en overal mee naartoe nemen.

Dun en stevig dankzij aluminiumen een sterk staaltje innovatie.
Toen hij vier jaar geleden werd geïntroduceerd, zette iPad de toon voor dunne, lichte behuizingen. Sindsdien was elke nieuwe iPad nog dunner en nog lichter. Maar dankzij de solide aluminium unibodybehuizing heeft iPad Air 2 niets aan stevigheid ingeleverd. Zodra je ’m oppakt voel je meteen hoe robuust en sterk hij is.

Het display is niet alleen dunner.
Het is beter.

Alle voorgaande iPads hadden een display dat bestond uit drie losse componenten. Bij iPad Air 2 zijn die drie lagen samengevoegd tot één. Dit neemt de ruimte tussen de lagen weg. En daarmee de interne reflectie die werd veroorzaakt door die ruimtes. Het resultaat? Rijkere kleuren, meer contrast en levendige, scherpere afbeeldingen.

Dichter bij je materiaal dan ooit.
Er zit nu nog minder afstand tussen de lcd-laag en je ogen, waardoor je bijna vergeet dat je naar een scherm kijkt. Ook hebben we de aanraak­gevoeligheid verbeterd, waardoor je bewegingen nog nauwkeuriger worden gevolgd, hoe vingervlug je ook bent. Hierdoor wordt alles wat je doet persoonlijker, directer en meeslepender. Of je nu aan het gamen bent, op het web surft of foto’s en video’s bekijkt.

De minst spiegelende tablet ter wereld.
iPad Air 2 heeft een speciaal ontworpen antireflectiecoating die spiegelingen met 56 procent vermindert, waardoor het de minst spiegelende tablet ter wereld is. Alles ziet er haarscherp uit en is beter leesbaar in vrijwel iedere omgeving. Op kantoor, in de klas of ergens buiten.

Zilver, spacegrijs en nu ook goud.
Net zo schitterend als de iPad zelf.

Onze ontwerpers besteedden net zo veel aandacht aan de achterkant van iPad als aan de voorkant. De geanodiseerde aluminium behuizing van iPad Air 2 is verkrijgbaar in drie subtiele uitvoeringen: zilver, spacegrijs en de prachtige nieuwe gouden versie.

Elk detail telt.
Zelfs de details van de details.

De schuine randen van de aluminium unibodybehuizing zijn afgewerkt met behulp van een monokristallijne diamant. Hierdoor bedraagt de afwijking hooguit enkele microns. (Ter vergelijking: de breedte van een haar is zo’n 75 micron.) Zoveel precisie lijkt misschien een beetje overdreven. Maar uiteindelijk zijn het de details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Ook geweldig om de dingen die er niet in zitten.
We zijn altijd bezig met de impact die onze producten op onze leefomgeving hebben. En we zijn ons ervan bewust dat die invloed niet eindigt als de producten het einde van hun levenscyclus hebben bereikt. Daarom is vrijwel elk Apple product gemaakt van materialen die goed te recyclen zijn (zoals aluminium), en daarom doen we ons uiterste best om giftige stoffen uit onderdelen te weren.

iPad Air 2 is daar een perfect voorbeeld van. De behuizing van aluminium is uitstekend te recyclen. En geen enkele iPad Air bevat broomhoudende vlamvertragers, beryllium of pvc. Apple heeft in feite een van de strengste normen in de branche voor het vermijden daarvan. En we verwachten hetzelfde van onze leveranciers. In ons laboratorium in Cupertino ontmantelen we onze producten totdat we alleen losse onderdelen en materialen overhouden. Vervolgens testen we de afzonderlijke componenten met verschillende methoden, zoals röntgenfluorescentie, spectrometrie en ijzerchromatografie. Dat doen we om ervoor te zorgen dat elk nieuw product waarmee we komen aan onze milieunormen voldoet.

Het display is niet alleen dunner. Het is beter.
Om iPad Air 2 zo bizar dun te krijgen, hebben we eerst het Retina-display onder handen genomen en de oorspronkelijke drie lagen teruggebracht tot één. Zo werd het display niet alleen dunner, maar ook beter. Kleuren komen nog beter tot hun recht en het contrast is groter. We hebben bovendien een antireflectiecoating aangebracht, waardoor iPad Air 2 de minst spiegelende tablet ter wereld is.

Massa’s power. In de meest minimale vorm.
iPad Air 2 is niet alleen dunner, maar ook een stuk sneller. Hiervoor ontwikkelden we een nieuwe chip, de A8X. Die levert aanzienlijk betere systeem- en grafische prestaties dan zijn voorganger. Sterker nog: met zijn 64-bits architectuur doet iPad Air 2 niet onder voor de gemiddelde pc. En hij springt ook nog eens heel zuinig om met energie, waardoor de batterij tien uur lang meegaat, en jij de hele dag kunt werken, gamen of shoppen.

De nieuwe A8X-chip met 64‑bits architectuur.
De A8X-chip staat aan de basis van de snelle en soepele prestaties van iPad Air 2. Hij heeft een 64-bits architectuur van desktopklasse en bevat maar liefst 3 miljard transistors. Daardoor levert hij snelheden en grafische prestaties die niet onderdoen voor die van veel pc’s.

40 procent meer rekenkracht.
Vergeleken met de A7-chip in de vorige iPad Air levert de nieuwe A8X-chip systeemprestaties die 40 procent sneller zijn. Je merkt het meteen als je een app start of aan het gamen bent: alles gaat sneller en vloeiender. Dus je kunt naar hartenlust swipen, knijpen, zoomen, scrollen en roteren. Hou je vooral niet in.

De grafische prestaties zijn meer dan verdubbeld.
De A8X-chip werkt maar liefst 2,5 keer zo snel als de A7-chip. iPad Air 2 levert dus grafische prestaties die vroeger alleen mogelijk waren op desktopcomputers en gameconsoles. Veeleisende games en videobewerkingsapps werken probleemloos en zien er ook nog eens fantastisch uit op het grote Retina-display.

Metal verandert de regels van het spel.
Om de allerbeste grafische prestaties uit de A8X-chip en iOS te halen, hebben we een nieuwe technologie ontwikkeld: Metal. Hiermee kunnen ontwikkelaars geavanceerde consolegames ontwerpen. Met Metal kunnen de systeem­processor en grafische processor samenwerken om gedetailleerde graphics en complexe visuele effecten te bieden. Daardoor ziet elke fantasiewereld er realistischer uit.

Alles werkt beter. En sneller.
iPad Air 2 is op alle vlakken beter. Maar de A8X-chip maakt vooral het verschil bij veeleisende grafische apps. Denk aan videobewerkingsapps, modelleringsapps, vormgevingsapps en vooral games. Alles komt volledig tot leven, beweegt vloeiender en is razendsnel. Het voelt heel filmisch aan.

Veeleisende grafische apps
Alles werkt in realtime: tekenen, schetsen, roteren, vergroten en verkleinen. Dankzij de krachtige A8X-chip gaat het net zo soepel als swipen, en al die andere dingen die je op je iPad doet.

3D-modellering en CAD
Live CAD-modellering in 3D op een tablet? Reken maar. Met iPad Air 2 kun je dingen doen waarvoor je vroeger absoluut een desktopcomputer nodig had.

Games
Metal is tien keer zo efficiënt als OpenGL. En in combinatie met de A8X-chip resulteert dat in uiterst geavanceerde visuele effecten die tot voor kort ondenkbaar waren op mobiele platforms.

Betere prestaties gaan meestal ten koste van de batterij. Meestal.
Doordat de hardware en software perfect samenwerken, is iPad Air 2 niet alleen uitermate krachtig, maar ook zeer energiezuinig, zodat de batterij tot wel tien uur lang meegaat.* Het gegeven dat iPad Air 2 slechts 6,1 millimeter dun is en minder dan 450 gram weegt, maakt dit technische hoogstandje extra indrukwekkend.

M8-coprocessor. Komt in beweging om energie te besparen.
Wanneer je in beweging bent, meet de nieuwe M8-bewegingscoprocessor continu de gegevens van de versnellingsmeter, het kompas, de gyroscoop en de nieuwe barometer. Hierdoor wordt de A8X-chip werk uit handen genomen, zodat die nog energiezuiniger kan functioneren. De bewegingscoprocessor zorgt er ook voor dat alle vijf sensoren continu worden gekalibreerd. Als je vervolgens een game wilt spelen of de Kaarten‑app wilt gebruiken, is iPad Air 2 er helemaal klaar voor.

De kracht achter de nieuwe iSight‑camera.
De iSight-camera van iPad Air 2 maakt gebruik van de door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor die in de A8X-chip is geïntegreerd. De processor ondersteunt geavanceerde camera- en videovoorzieningen, zoals betere gezichtsherkenning en verbeterde ruisonderdrukking. Zo wordt het nog gemakkelijker om mooie foto’s en video’s te maken.

Twee geweldige camera’s. Slim vermomd als iPad.
Geloof het of niet, maar je bent een betere fotograaf dan je denkt. Met een verbeterde sensor, geavanceerde optica en een krachtigere beeldsignaalprocessor staat de nieuwe iSight-camera van iPad Air 2 garant voor ongelooflijk gedetailleerde foto’s en professioneel ogende 1080p HD-video’s. Ook de FaceTime HD-camera is onder handen genomen. Dankzij de nieuwe sensor zien je videogesprekken er nog beter uit, zelfs bij weinig licht. En het grote Retina-display met hoge resolutie is de ideale zoeker.

Nieuwe iSight-camera.
De nieuwe iSight-camera zit zo in elkaar dat je alle mooie momenten kunt vastleggen op het moment dat ze zich voordoen. En bij elke opname werkt de beeldsignaalprocessor synchroon met de camera, zodat je foto of video er altijd fantastisch uitziet.

Gloednieuwe sensor.
Dankzij de nieuwe 8-megapixel sensor van de iSight-camera worden foto’s standaard vastgelegd met een resolutie van 3264 x 2448 en maak je 1080p HD-video’s. Hierdoor zijn je foto’s en video’s altijd scherp en helder, zelfs als ze op een groter scherm worden weergegeven.

Geavanceerde beeldsignaalprocessor.
De nauwkeurige optische voorzieningen en de nieuwe sensor worden aangestuurd door het brein van de iSight-camera: de krachtige beeldsignaalprocessor in de A8X-chip. De verbeterde gezichtsherkenning stelt de camera in staat scherp te stellen op meer gezichten tegelijk en op kleinere gezichten. Bovendien zorgt de betere ruis­onderdrukking voor kraakheldere, nog scherpere beelden.

Bijzondere foto’s en video’s beginnen met een bijzondere zoeker.
Wanneer je foto’s en video’s maakt met iPad Air 2, beschik je over een unieke zoeker: het schitterende Retina-display. Zo groot en duidelijk dat elke nuance zichtbaar is. Met het oogstrelende 9,7-inch display van iPad Air 2 is het alsof je door de zoeker van een geavanceerde spiegelreflexcamera kijkt.

Timelapse-video
Met iOS 8 maak je heel eenvoudig spectaculaire timelapse-video’s. Je zet je iPad Air 2 neer, selecteert ‘Tijdsverloop’ en tikt op de opnameknop. Of je nu 30 minuten of 30 uur opneemt, het resultaat is adembenemend.

Belichtingsregeling
Je maakt je foto of video lichter of donkerder met een eenvoudige schuifbeweging in het voorvertoningsvenster, tot wel vier f-stops in beide richtingen.

Slowmotion met 120 bps
De snelste momenten beter in beeld. Met de slowmotion-optie kun je HD-video in 720p opnemen met 120 bps. Je kunt zelfs na de opname bepalen welk gedeelte je in slowmotion wilt afspelen.

Burst-modus
In de burst-modus worden tien foto’s per seconde gemaakt. Deze modus werkt met beide camera’s. Al terwijl de foto’s worden gemaakt, analyseert iPad Air 2 elke afbeelding in realtime. Vervolgens wordt aangegeven welke foto’s waarschijnlijk het best zijn gelukt.

Timer-modus
Als je een groepsfoto maakt met de FaceTime HD-camera, kun je de timer instellen, zodat iedereen genoeg tijd heeft om goed in beeld te komen. Na 3 of 10 seconden wordt een reeks foto’s in de burst-modus gemaakt. Het resultaat zal voor zich spreken.

Panoramafoto’s met hoge resolutie
In de panorama-modus kun je foto’s maken met een hoge resolutie, tot 43 megapixels. En de dynamische automatische belichting past zich aan tijdens je opname, voor ongekend heldere meesterwerken.

Geweldige foto’s en video’s. Van klik tot klaar.
Dankzij de geavanceerde hardware en iOS 8 kun je met iPad Air 2 adembenemende beelden vastleggen. Maar dat is nog maar het begin.

Klikken.
iPad Air 2 is net zo gebruiksvriendelijk als een compactcamera, maar biedt veel meer mogelijkheden. In de burst-modus maak je tien foto’s per seconde. iPad ziet of mensen lachen en hun ogen open hebben en kiest automatisch de beste foto uit. Je kunt beelden met 120 bps vastleggen om slowmotionvideo’s op te nemen. En met de timelapse-modus kun je gebeurtenissen die 30 minuten of 30 uur duren afspelen in enkele sensationele seconden.

Bewerken.
Nadat je een foto of video hebt gemaakt, kun je er van alles mee doen. En met iPad Air 2 is het een fluitje van een cent. Want de ingebouwde bewerkingsapps kunnen perfect overweg met al je beelden. Ook kun je de belichting, de kleuren, de helderheid en het contrast aanpassen. Filters toevoegen. Een filmpje monteren in iMovie. Of apps van derden gebruiken voor nog meer creatieve mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een cartoon van je foto maken, compleet met tekstballonnen. En met het grote display heb je daar geen computer meer voor nodig.

Delen.
Met iCloud-fotodelen kun je een gedeeld fotoalbum aanmaken, zodat je zelf bepaalt welke foto’s en video’s je aan wie wilt laten zien. Nodig je familie en vrienden uit en zij kunnen ook hun eigen foto’s, video’s en opmerkingen toevoegen. Alles wordt automatisch op ieders apparaat actueel gehouden. Je kunt foto’s ook rechtstreeks vanuit de Foto’s-app uploaden naar Facebook, Twitter of andere sociale netwerken.

Nieuwe FaceTime HD-camera.
Zien en gezien worden.

Laat je gezicht zien bij elk gesprek. De FaceTime HD-camera aan de voorkant heeft een groter diafragma van ƒ/2,2 dat 81 procent meer licht doorlaat. En dankzij de nieuwe sensor en grotere pixels geeft de camera beter beeld bij weinig licht.

Videogesprekken. Nu nog persoonlijker.
Dankzij de nieuwe FaceTime HD-camera en het schitterende Retina-display zien videogesprekken op iPad Air 2 er beter uit dan ooit tevoren. Zelfs als je een videogesprek voert met iemand aan de andere kant van de wereld, lijkt het alsof jullie gewoon tegenover elkaar zitten.

Twee microfoons.
De twee microfoons van iPad Air 2 doen meer dan alleen geluid opnemen. Samen zorgen ze ook voor geavanceerde ruisonderdrukking die hinderlijke achtergrondgeluiden vermindert. En als je schakelt tussen de camera aan de voorkant en de camera aan de achterkant, schakelen de microfoons ook om. Je iPad ziet en hoort het dus altijd goed.

Foto’s en video’s zijn pas het begin.
Met de camera’s van iPad Air 2 kun je veel meer doen dan alleen foto’s en video’s maken. Er zijn diverse apps die de mogelijkheden van de camera’s uitbreiden, zodat je er verrassende dingen mee kunt doen. Zo kunnen de camera’s je helpen als je je huis gaat opknappen. Of ze kunnen je sportieve prestaties verbeteren. Ze kunnen zelfs documenten voor je scannen, bewaren en versturen. En ontwikkelaars werken aan apps waarmee je nog meer met de camera’s kunt doen. Je vindt ze binnenkort in de App Store.

Ook een fantastische cameraals je geen foto’s maakt.
In de App Store vind je apps die de camera koppelen aan geavanceerde software waarmee je fantastische dingen kunt zien en doen. Je kunt bijvoorbeeld virtuele meubels verplaatsen. Sterren van planeten onderscheiden. Of je kampeerplaats terugvinden.

Analyseer en verbeter je techniek.
Maak van iPad Air 2 je personal trainer. Er zijn verschillende sportapps verkrijgbaar die de camera gebruiken om je bewegingen te analyseren, fouten te corrigeren en je voortgang te monitoren. En er komen steeds meer van dit soort apps bij.

Scan, bewaar en verzend je documenten.
Je kunt iPad Air 2 als scanner gebruiken, zodat je bonnen, kaartjes, notities, schetsen en visitekaartjes kunt bewaren en ordenen. Sommige apps bevatten zelfs OCR-functionaliteit (Optical Character Recognition), waardoor je de gescande documenten kunt bewerken.

Beveiliging gebaseerd op een uniek ontwerp: je vingerafdruk.
iPad Air 2 is voorzien van onze baanbrekende Touch ID-technologie. Die zorgt voor een ongeëvenaarde beveiliging dankzij het beste wachtwoord dat je kunt bedenken: je vingerafdruk. Dus je ontgrendelt je iPad Air 2 voortaan met één aanraking. Maar daar blijft het niet bij. Met Touch ID kun je ook veilig winkelen in iTunes, iBooks en de App Store.

Eén keer aanraken en iPad Air 2 is wakker.
Met Touch ID hoef je je vinger maar op de thuisknop te leggen en je iPad wordt ontgrendeld. En Touch ID werkt onder elke hoek. Hoe je ’m ook vasthoudt – horizontaal, verticaal, op z’n kop – je iPad weet wie je bent.

De technologie achter Touch ID.
De thuisknop van iPad Air 2 is gemaakt van saffierkristal met daaromheen een roestvrijstalen ring. Zodra je de knop aanraakt, detecteert de stalen ring je vinger en verstuurt het kristal een afbeelding van je vingerafdruk naar een sensor. Vervolgens leest de software het reliëf van je vingerafdruk en bevestigt de match. Dit gebeurt allemaal binnen een fractie van een seconde.

Je persoonlijke gegevens.
Het blijft iets tussen jou en je iPad.

Je veiligheid staat bij ons op de eerste plek. Daarom hebben we de A8X-chip voorzien van een geavanceerde beveiligingsarchitectuur die je persoonlijke informatie afschermt. iPad zal je wachtwoord en vingerafdruk nooit afstaan. Ze worden niet opgeslagen in iCloud en ook niet doorgegeven aan Apple of een andere partij.

Direct toegang tot
beveiligde apps.

Touch ID is inmiddels al geïntegreerd in een groot aantal apps. Met je vingerafdruk kun je je aanmelden en opdrachten goedkeuren. Zonder eerst het zoveelste wachtwoord in te voeren. Ook hierbij is je vingerafdruk goed beveiligd; je apps en het besturings­systeem kunnen er niet bij.

Raak aan. Koop aan. In iTunes, iBooks en de App Store.
Met je vingerafdruk kun je ook aankopen doen in iTunes, iBooks en de App Store, zonder dat je telkens je wachtwoord of factuurgegevens hoeft in te vullen.

Sneller mobiel internet. Haastige spoed is altijd goed.
Wifi op iPad Air 2 is snel: meer dan twee keer zo snel als de vorige generatie. Daardoor kosten dingen als films downloaden en video’s streamen minder tijd. En het Wi‑Fi + Cellular-model bevat snellere, geavanceerdere mobiele technologie.

Apps gemaakt voor iPad.
En alles wat je ermee wilt doen.

Bij iPad Air 2 krijg je allerlei apps voor de dingen die je iedere dag doet. Zoals internetten, mailen, films en foto’s bewerken, rapporten schrijven of een boek lezen. En de App Store bevat nog eens honderdduizenden apps die speciaal zijn gemaakt voor het grote Retina-display (en dus geen uitvergrote smartphone-apps zijn). Dus of het nu gaat om fotograferen, gamen, reizen of budgetteren, er is altijd een app die je verder helpt.

iOS 8 en iPad Air 2. Een geweldig stel.
iOS 8 is het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, vol nieuwe mogelijkheden die iPad Air 2 onmisbaar maken. Zo is er Continuïteit, waarmee je iets wat je op het ene apparaat begint, kunt afmaken op het andere. Met Delen met gezin kun je je films, boeken, muziek en apps aan maximaal zes gezinsleden beschikbaar stellen. En met iCloud Drive kun je elk type bestand veilig bewaren, zodat je er vanaf elk apparaat bij kunt. Sterker nog: elke functie van iOS 8 is ontworpen om soepel samen te werken met iPad Air 2. En optimaal gebruik te maken van de krachtige A8X-chip, supersnelle wifi en het schitterende Retina-display.

Mooier beschermd dan ooit.

Met een Smart Cover of Smart Case is elke pixel van je iPad Air 2 goed beschermd. Smart Covers zijn verkrijgbaar in zeven gloednieuwe kleuren en zijn gemaakt van sterk polyurethaan. Smart Cases zijn gemaakt van luxe anilineleer en beschermen zowel de voor- als de achterkant van je iPad.

Beeldscherm

Beeldschermdiagonaal24,6 cm (9.7")
Resolutie2048 x 1536 Pixels
LED backlightJa
TouchscreenJa
Touch technologieMulti-touch
Display technologieIPS
Touch screen typeCapacitief
Pixeldichtheid264 ppi
Beeldverhouding4:3

Processor

Frequentie van processor1,5 GHz
ProcessorfamilieApple
ProcessormodelA8X
Aantal processorkernen2
CoprocessorJa
Model coprocessorM8

Geheugen

Intern geheugen2 GB

Opslagmedia

Interne opslagcapaciteit128 GB
Geïntegreerde geheugenkaartlezerNee
Compatibele geheugenkaartenNiet ondersteund
OpslagmediaFlash

Audio

Ingebouwde luidsprekersJa
Ingebouwde microfoonJa
Aantal ingebouwde luidsprekers2
Frequentiebereik20 - 20000 Hz

Camera

Camera achterzijdeJa
Resolutie camera achterzijde (numeriek)8 MP
Camera voorzijdeJa
Digitale zoom3x
Automatisch scherpstellenJa
Video recordingJa
Maximale videoresolutie1920 x 1080 Pixels
Video-opname modi1080p,720p
Video capturing speed120 fps
Video stabilizerJa
GezichtsdetectieJa
Resolutie camera voorzijde (numeriek)1,2 MP
GeotaggingJa

Netwerk

3GNee
BluetoothJa
Wifi-standaardIEEE 802.11ac
4GNee
Wi-Fi-standaardenIEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Bluetooth-versie4.0
AirPlayJa

Poorten & interfaces

Microfoon, line-in ingangNee
Hoofdtelefoon uitJa
Mobile High-Definition Link ( MHL )Nee
SmartCard-slotNee
Type aansluitplug3,5 mm
VerlichtingsaansluitingJa
Combo koptelefoon/microfoon portNee
Aansluiting voor netstroomadapterNee

Telefoonfuncties

Voice callJa
Video callJa

Berichten

Instant messaging (IM)Ja
T9 woordenboekNee
E-mailJa

Design

VormfactorSlate
Kleur van het productGrijs
Soort apparaatFull-size tablet
VingerafdruklezerJa

Prestatie

Locatie positieNee
GPSNee
VersnellingsmeterJa
OmgevingslichtsensorJa
GyroscoopJa
Electronisch kompasJa
BarometerJa
Ondersteunt WindowsJa
Ondersteunt Mac-besturingssysteemMac OS X 10.6 Snow Leopard,Mac OS X 10.7 Lion,Mac OS X 10.8 Mountain Lion,Mac OS X 10.9 Mavericks
Ondersteund audioformaatAAC,AAX,AAX+,AIFF,HE-AAC,MP3,WAV
Ondersteund beeldformaatGIF,JPG,TIF
VideocompressieformatenH.264,M-JPEG,MPEG4
Ondersteunde videoformatenAVI,M4V,MOV,MP4
Ondersteunde documentformatenDOC, DOCX, HTM, HTML, ICS, Sleutel, PDF, PPT, PPTX, RTF, TXT, VCF, XLS, XLSX
Ondersteunde archief formatsZip

Software

PlatformiOS
Inclusief besturingssysteemiOS
Meegeleverde softwareFaceTime\Safari\Siri\iTunes Store\App Store\iBooks\Game Center\Photo Booth\Podcasts

Processor speciale functies

Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA)Nee
Intel® Wireless Display (Intel® WiDi)Nee
Intel® Turbo Boost TechnologyNee
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology)Nee
Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)Nee
Intel® Smart Response TechnologyNee
Enhanced Intel SpeedStep TechnologyNee

Accu/Batterij

Levensduur accu/batterij10 uur
Energie-opslagtechnologie accu/batterijLithium-Polymeer (LiPo)
Accu/Batterij capaciteit (Watt uur)27,3 Wh
Continue video-afspeeltijd10 uur
Continue audio-afspeeltijd10 uur
Browsing tijd (Wi-Fi)10 uur

Energie

Energy Star-certificaatNee

Gewicht en omvang

Breedte169,5 mm
Diepte6,1 mm
Hoogte240 mm
Gewicht437 g

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf0 - 35 °C
Temperatuur bij opslag-20 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf5 - 95 procent
Hoogte, in bedrijf0 - 3000 m

Inhoud van de verpakking

Inclusief toetsenbordNee
Meegeleverde kabelsLightning
Inclusief AC-adapterJa

Extra informatie

Productcode 0888462025850
EAN 0888462025850
Merk APPLE
OEM code MGTX2NF/A
Levertijd Niet op voorraad

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Apple iPad Air 2 128GB Grijs tablet

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Productbeschrijving

Details

Zo veelzijdig dat je ’m nooit meer wilt neerleggen. Zo licht dat ’t ook niet hoeft.
Voor iPad is ons doel altijd enigszins tegenstrijdig geweest: maak een apparaat met oneindig veel mogelijkheden dat tegelijkertijd zo dun en licht is, dat je bijna zou vergeten dat je ’m in je handen hebt. Een apparaat waarmee je geweldige dingen kunt doen, zonder dat ’ie je in de weg zit.

Zo veelzijdig dat je ’m nooit meer wilt neerleggen. Zo licht dat ’t ook niet hoeft.
Het zal je meteen opvallen. iPad Air 2 is ongelooflijk dun en licht. En met slechts 6,1 millimeter onze dunste iPad ooit. Hij weegt nog geen 450 gram. Je kunt ’m dus nog eenvoudiger met één hand vasthouden en overal mee naartoe nemen.

Dun en stevig dankzij aluminiumen een sterk staaltje innovatie.
Toen hij vier jaar geleden werd geïntroduceerd, zette iPad de toon voor dunne, lichte behuizingen. Sindsdien was elke nieuwe iPad nog dunner en nog lichter. Maar dankzij de solide aluminium unibodybehuizing heeft iPad Air 2 niets aan stevigheid ingeleverd. Zodra je ’m oppakt voel je meteen hoe robuust en sterk hij is.

Het display is niet alleen dunner.
Het is beter.

Alle voorgaande iPads hadden een display dat bestond uit drie losse componenten. Bij iPad Air 2 zijn die drie lagen samengevoegd tot één. Dit neemt de ruimte tussen de lagen weg. En daarmee de interne reflectie die werd veroorzaakt door die ruimtes. Het resultaat? Rijkere kleuren, meer contrast en levendige, scherpere afbeeldingen.

Dichter bij je materiaal dan ooit.
Er zit nu nog minder afstand tussen de lcd-laag en je ogen, waardoor je bijna vergeet dat je naar een scherm kijkt. Ook hebben we de aanraak­gevoeligheid verbeterd, waardoor je bewegingen nog nauwkeuriger worden gevolgd, hoe vingervlug je ook bent. Hierdoor wordt alles wat je doet persoonlijker, directer en meeslepender. Of je nu aan het gamen bent, op het web surft of foto’s en video’s bekijkt.

De minst spiegelende tablet ter wereld.
iPad Air 2 heeft een speciaal ontworpen antireflectiecoating die spiegelingen met 56 procent vermindert, waardoor het de minst spiegelende tablet ter wereld is. Alles ziet er haarscherp uit en is beter leesbaar in vrijwel iedere omgeving. Op kantoor, in de klas of ergens buiten.

Zilver, spacegrijs en nu ook goud.
Net zo schitterend als de iPad zelf.

Onze ontwerpers besteedden net zo veel aandacht aan de achterkant van iPad als aan de voorkant. De geanodiseerde aluminium behuizing van iPad Air 2 is verkrijgbaar in drie subtiele uitvoeringen: zilver, spacegrijs en de prachtige nieuwe gouden versie.

Elk detail telt.
Zelfs de details van de details.

De schuine randen van de aluminium unibodybehuizing zijn afgewerkt met behulp van een monokristallijne diamant. Hierdoor bedraagt de afwijking hooguit enkele microns. (Ter vergelijking: de breedte van een haar is zo’n 75 micron.) Zoveel precisie lijkt misschien een beetje overdreven. Maar uiteindelijk zijn het de details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Ook geweldig om de dingen die er niet in zitten.
We zijn altijd bezig met de impact die onze producten op onze leefomgeving hebben. En we zijn ons ervan bewust dat die invloed niet eindigt als de producten het einde van hun levenscyclus hebben bereikt. Daarom is vrijwel elk Apple product gemaakt van materialen die goed te recyclen zijn (zoals aluminium), en daarom doen we ons uiterste best om giftige stoffen uit onderdelen te weren.

iPad Air 2 is daar een perfect voorbeeld van. De behuizing van aluminium is uitstekend te recyclen. En geen enkele iPad Air bevat broomhoudende vlamvertragers, beryllium of pvc. Apple heeft in feite een van de strengste normen in de branche voor het vermijden daarvan. En we verwachten hetzelfde van onze leveranciers. In ons laboratorium in Cupertino ontmantelen we onze producten totdat we alleen losse onderdelen en materialen overhouden. Vervolgens testen we de afzonderlijke componenten met verschillende methoden, zoals röntgenfluorescentie, spectrometrie en ijzerchromatografie. Dat doen we om ervoor te zorgen dat elk nieuw product waarmee we komen aan onze milieunormen voldoet.

Het display is niet alleen dunner. Het is beter.
Om iPad Air 2 zo bizar dun te krijgen, hebben we eerst het Retina-display onder handen genomen en de oorspronkelijke drie lagen teruggebracht tot één. Zo werd het display niet alleen dunner, maar ook beter. Kleuren komen nog beter tot hun recht en het contrast is groter. We hebben bovendien een antireflectiecoating aangebracht, waardoor iPad Air 2 de minst spiegelende tablet ter wereld is.

Massa’s power. In de meest minimale vorm.
iPad Air 2 is niet alleen dunner, maar ook een stuk sneller. Hiervoor ontwikkelden we een nieuwe chip, de A8X. Die levert aanzienlijk betere systeem- en grafische prestaties dan zijn voorganger. Sterker nog: met zijn 64-bits architectuur doet iPad Air 2 niet onder voor de gemiddelde pc. En hij springt ook nog eens heel zuinig om met energie, waardoor de batterij tien uur lang meegaat, en jij de hele dag kunt werken, gamen of shoppen.

De nieuwe A8X-chip met 64‑bits architectuur.
De A8X-chip staat aan de basis van de snelle en soepele prestaties van iPad Air 2. Hij heeft een 64-bits architectuur van desktopklasse en bevat maar liefst 3 miljard transistors. Daardoor levert hij snelheden en grafische prestaties die niet onderdoen voor die van veel pc’s.

40 procent meer rekenkracht.
Vergeleken met de A7-chip in de vorige iPad Air levert de nieuwe A8X-chip systeemprestaties die 40 procent sneller zijn. Je merkt het meteen als je een app start of aan het gamen bent: alles gaat sneller en vloeiender. Dus je kunt naar hartenlust swipen, knijpen, zoomen, scrollen en roteren. Hou je vooral niet in.

De grafische prestaties zijn meer dan verdubbeld.
De A8X-chip werkt maar liefst 2,5 keer zo snel als de A7-chip. iPad Air 2 levert dus grafische prestaties die vroeger alleen mogelijk waren op desktopcomputers en gameconsoles. Veeleisende games en videobewerkingsapps werken probleemloos en zien er ook nog eens fantastisch uit op het grote Retina-display.

Metal verandert de regels van het spel.
Om de allerbeste grafische prestaties uit de A8X-chip en iOS te halen, hebben we een nieuwe technologie ontwikkeld: Metal. Hiermee kunnen ontwikkelaars geavanceerde consolegames ontwerpen. Met Metal kunnen de systeem­processor en grafische processor samenwerken om gedetailleerde graphics en complexe visuele effecten te bieden. Daardoor ziet elke fantasiewereld er realistischer uit.

Alles werkt beter. En sneller.
iPad Air 2 is op alle vlakken beter. Maar de A8X-chip maakt vooral het verschil bij veeleisende grafische apps. Denk aan videobewerkingsapps, modelleringsapps, vormgevingsapps en vooral games. Alles komt volledig tot leven, beweegt vloeiender en is razendsnel. Het voelt heel filmisch aan.

Veeleisende grafische apps
Alles werkt in realtime: tekenen, schetsen, roteren, vergroten en verkleinen. Dankzij de krachtige A8X-chip gaat het net zo soepel als swipen, en al die andere dingen die je op je iPad doet.

3D-modellering en CAD
Live CAD-modellering in 3D op een tablet? Reken maar. Met iPad Air 2 kun je dingen doen waarvoor je vroeger absoluut een desktopcomputer nodig had.

Games
Metal is tien keer zo efficiënt als OpenGL. En in combinatie met de A8X-chip resulteert dat in uiterst geavanceerde visuele effecten die tot voor kort ondenkbaar waren op mobiele platforms.

Betere prestaties gaan meestal ten koste van de batterij. Meestal.
Doordat de hardware en software perfect samenwerken, is iPad Air 2 niet alleen uitermate krachtig, maar ook zeer energiezuinig, zodat de batterij tot wel tien uur lang meegaat.* Het gegeven dat iPad Air 2 slechts 6,1 millimeter dun is en minder dan 450 gram weegt, maakt dit technische hoogstandje extra indrukwekkend.

M8-coprocessor. Komt in beweging om energie te besparen.
Wanneer je in beweging bent, meet de nieuwe M8-bewegingscoprocessor continu de gegevens van de versnellingsmeter, het kompas, de gyroscoop en de nieuwe barometer. Hierdoor wordt de A8X-chip werk uit handen genomen, zodat die nog energiezuiniger kan functioneren. De bewegingscoprocessor zorgt er ook voor dat alle vijf sensoren continu worden gekalibreerd. Als je vervolgens een game wilt spelen of de Kaarten‑app wilt gebruiken, is iPad Air 2 er helemaal klaar voor.

De kracht achter de nieuwe iSight‑camera.
De iSight-camera van iPad Air 2 maakt gebruik van de door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor die in de A8X-chip is geïntegreerd. De processor ondersteunt geavanceerde camera- en videovoorzieningen, zoals betere gezichtsherkenning en verbeterde ruisonderdrukking. Zo wordt het nog gemakkelijker om mooie foto’s en video’s te maken.

Twee geweldige camera’s. Slim vermomd als iPad.
Geloof het of niet, maar je bent een betere fotograaf dan je denkt. Met een verbeterde sensor, geavanceerde optica en een krachtigere beeldsignaalprocessor staat de nieuwe iSight-camera van iPad Air 2 garant voor ongelooflijk gedetailleerde foto’s en professioneel ogende 1080p HD-video’s. Ook de FaceTime HD-camera is onder handen genomen. Dankzij de nieuwe sensor zien je videogesprekken er nog beter uit, zelfs bij weinig licht. En het grote Retina-display met hoge resolutie is de ideale zoeker.

Nieuwe iSight-camera.
De nieuwe iSight-camera zit zo in elkaar dat je alle mooie momenten kunt vastleggen op het moment dat ze zich voordoen. En bij elke opname werkt de beeldsignaalprocessor synchroon met de camera, zodat je foto of video er altijd fantastisch uitziet.

Gloednieuwe sensor.
Dankzij de nieuwe 8-megapixel sensor van de iSight-camera worden foto’s standaard vastgelegd met een resolutie van 3264 x 2448 en maak je 1080p HD-video’s. Hierdoor zijn je foto’s en video’s altijd scherp en helder, zelfs als ze op een groter scherm worden weergegeven.

Geavanceerde beeldsignaalprocessor.
De nauwkeurige optische voorzieningen en de nieuwe sensor worden aangestuurd door het brein van de iSight-camera: de krachtige beeldsignaalprocessor in de A8X-chip. De verbeterde gezichtsherkenning stelt de camera in staat scherp te stellen op meer gezichten tegelijk en op kleinere gezichten. Bovendien zorgt de betere ruis­onderdrukking voor kraakheldere, nog scherpere beelden.

Bijzondere foto’s en video’s beginnen met een bijzondere zoeker.
Wanneer je foto’s en video’s maakt met iPad Air 2, beschik je over een unieke zoeker: het schitterende Retina-display. Zo groot en duidelijk dat elke nuance zichtbaar is. Met het oogstrelende 9,7-inch display van iPad Air 2 is het alsof je door de zoeker van een geavanceerde spiegelreflexcamera kijkt.

Timelapse-video
Met iOS 8 maak je heel eenvoudig spectaculaire timelapse-video’s. Je zet je iPad Air 2 neer, selecteert ‘Tijdsverloop’ en tikt op de opnameknop. Of je nu 30 minuten of 30 uur opneemt, het resultaat is adembenemend.

Belichtingsregeling
Je maakt je foto of video lichter of donkerder met een eenvoudige schuifbeweging in het voorvertoningsvenster, tot wel vier f-stops in beide richtingen.

Slowmotion met 120 bps
De snelste momenten beter in beeld. Met de slowmotion-optie kun je HD-video in 720p opnemen met 120 bps. Je kunt zelfs na de opname bepalen welk gedeelte je in slowmotion wilt afspelen.

Burst-modus
In de burst-modus worden tien foto’s per seconde gemaakt. Deze modus werkt met beide camera’s. Al terwijl de foto’s worden gemaakt, analyseert iPad Air 2 elke afbeelding in realtime. Vervolgens wordt aangegeven welke foto’s waarschijnlijk het best zijn gelukt.

Timer-modus
Als je een groepsfoto maakt met de FaceTime HD-camera, kun je de timer instellen, zodat iedereen genoeg tijd heeft om goed in beeld te komen. Na 3 of 10 seconden wordt een reeks foto’s in de burst-modus gemaakt. Het resultaat zal voor zich spreken.

Panoramafoto’s met hoge resolutie
In de panorama-modus kun je foto’s maken met een hoge resolutie, tot 43 megapixels. En de dynamische automatische belichting past zich aan tijdens je opname, voor ongekend heldere meesterwerken.

Geweldige foto’s en video’s. Van klik tot klaar.
Dankzij de geavanceerde hardware en iOS 8 kun je met iPad Air 2 adembenemende beelden vastleggen. Maar dat is nog maar het begin.

Klikken.
iPad Air 2 is net zo gebruiksvriendelijk als een compactcamera, maar biedt veel meer mogelijkheden. In de burst-modus maak je tien foto’s per seconde. iPad ziet of mensen lachen en hun ogen open hebben en kiest automatisch de beste foto uit. Je kunt beelden met 120 bps vastleggen om slowmotionvideo’s op te nemen. En met de timelapse-modus kun je gebeurtenissen die 30 minuten of 30 uur duren afspelen in enkele sensationele seconden.

Bewerken.
Nadat je een foto of video hebt gemaakt, kun je er van alles mee doen. En met iPad Air 2 is het een fluitje van een cent. Want de ingebouwde bewerkingsapps kunnen perfect overweg met al je beelden. Ook kun je de belichting, de kleuren, de helderheid en het contrast aanpassen. Filters toevoegen. Een filmpje monteren in iMovie. Of apps van derden gebruiken voor nog meer creatieve mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een cartoon van je foto maken, compleet met tekstballonnen. En met het grote display heb je daar geen computer meer voor nodig.

Delen.
Met iCloud-fotodelen kun je een gedeeld fotoalbum aanmaken, zodat je zelf bepaalt welke foto’s en video’s je aan wie wilt laten zien. Nodig je familie en vrienden uit en zij kunnen ook hun eigen foto’s, video’s en opmerkingen toevoegen. Alles wordt automatisch op ieders apparaat actueel gehouden. Je kunt foto’s ook rechtstreeks vanuit de Foto’s-app uploaden naar Facebook, Twitter of andere sociale netwerken.

Nieuwe FaceTime HD-camera.
Zien en gezien worden.

Laat je gezicht zien bij elk gesprek. De FaceTime HD-camera aan de voorkant heeft een groter diafragma van ƒ/2,2 dat 81 procent meer licht doorlaat. En dankzij de nieuwe sensor en grotere pixels geeft de camera beter beeld bij weinig licht.

Videogesprekken. Nu nog persoonlijker.
Dankzij de nieuwe FaceTime HD-camera en het schitterende Retina-display zien videogesprekken op iPad Air 2 er beter uit dan ooit tevoren. Zelfs als je een videogesprek voert met iemand aan de andere kant van de wereld, lijkt het alsof jullie gewoon tegenover elkaar zitten.

Twee microfoons.
De twee microfoons van iPad Air 2 doen meer dan alleen geluid opnemen. Samen zorgen ze ook voor geavanceerde ruisonderdrukking die hinderlijke achtergrondgeluiden vermindert. En als je schakelt tussen de camera aan de voorkant en de camera aan de achterkant, schakelen de microfoons ook om. Je iPad ziet en hoort het dus altijd goed.

Foto’s en video’s zijn pas het begin.
Met de camera’s van iPad Air 2 kun je veel meer doen dan alleen foto’s en video’s maken. Er zijn diverse apps die de mogelijkheden van de camera’s uitbreiden, zodat je er verrassende dingen mee kunt doen. Zo kunnen de camera’s je helpen als je je huis gaat opknappen. Of ze kunnen je sportieve prestaties verbeteren. Ze kunnen zelfs documenten voor je scannen, bewaren en versturen. En ontwikkelaars werken aan apps waarmee je nog meer met de camera’s kunt doen. Je vindt ze binnenkort in de App Store.

Ook een fantastische cameraals je geen foto’s maakt.
In de App Store vind je apps die de camera koppelen aan geavanceerde software waarmee je fantastische dingen kunt zien en doen. Je kunt bijvoorbeeld virtuele meubels verplaatsen. Sterren van planeten onderscheiden. Of je kampeerplaats terugvinden.

Analyseer en verbeter je techniek.
Maak van iPad Air 2 je personal trainer. Er zijn verschillende sportapps verkrijgbaar die de camera gebruiken om je bewegingen te analyseren, fouten te corrigeren en je voortgang te monitoren. En er komen steeds meer van dit soort apps bij.

Scan, bewaar en verzend je documenten.
Je kunt iPad Air 2 als scanner gebruiken, zodat je bonnen, kaartjes, notities, schetsen en visitekaartjes kunt bewaren en ordenen. Sommige apps bevatten zelfs OCR-functionaliteit (Optical Character Recognition), waardoor je de gescande documenten kunt bewerken.

Beveiliging gebaseerd op een uniek ontwerp: je vingerafdruk.
iPad Air 2 is voorzien van onze baanbrekende Touch ID-technologie. Die zorgt voor een ongeëvenaarde beveiliging dankzij het beste wachtwoord dat je kunt bedenken: je vingerafdruk. Dus je ontgrendelt je iPad Air 2 voortaan met één aanraking. Maar daar blijft het niet bij. Met Touch ID kun je ook veilig winkelen in iTunes, iBooks en de App Store.

Eén keer aanraken en iPad Air 2 is wakker.
Met Touch ID hoef je je vinger maar op de thuisknop te leggen en je iPad wordt ontgrendeld. En Touch ID werkt onder elke hoek. Hoe je ’m ook vasthoudt – horizontaal, verticaal, op z’n kop – je iPad weet wie je bent.

De technologie achter Touch ID.
De thuisknop van iPad Air 2 is gemaakt van saffierkristal met daaromheen een roestvrijstalen ring. Zodra je de knop aanraakt, detecteert de stalen ring je vinger en verstuurt het kristal een afbeelding van je vingerafdruk naar een sensor. Vervolgens leest de software het reliëf van je vingerafdruk en bevestigt de match. Dit gebeurt allemaal binnen een fractie van een seconde.

Je persoonlijke gegevens.
Het blijft iets tussen jou en je iPad.

Je veiligheid staat bij ons op de eerste plek. Daarom hebben we de A8X-chip voorzien van een geavanceerde beveiligingsarchitectuur die je persoonlijke informatie afschermt. iPad zal je wachtwoord en vingerafdruk nooit afstaan. Ze worden niet opgeslagen in iCloud en ook niet doorgegeven aan Apple of een andere partij.

Direct toegang tot
beveiligde apps.

Touch ID is inmiddels al geïntegreerd in een groot aantal apps. Met je vingerafdruk kun je je aanmelden en opdrachten goedkeuren. Zonder eerst het zoveelste wachtwoord in te voeren. Ook hierbij is je vingerafdruk goed beveiligd; je apps en het besturings­systeem kunnen er niet bij.

Raak aan. Koop aan. In iTunes, iBooks en de App Store.
Met je vingerafdruk kun je ook aankopen doen in iTunes, iBooks en de App Store, zonder dat je telkens je wachtwoord of factuurgegevens hoeft in te vullen.

Sneller mobiel internet. Haastige spoed is altijd goed.
Wifi op iPad Air 2 is snel: meer dan twee keer zo snel als de vorige generatie. Daardoor kosten dingen als films downloaden en video’s streamen minder tijd. En het Wi‑Fi + Cellular-model bevat snellere, geavanceerdere mobiele technologie.

Apps gemaakt voor iPad.
En alles wat je ermee wilt doen.

Bij iPad Air 2 krijg je allerlei apps voor de dingen die je iedere dag doet. Zoals internetten, mailen, films en foto’s bewerken, rapporten schrijven of een boek lezen. En de App Store bevat nog eens honderdduizenden apps die speciaal zijn gemaakt voor het grote Retina-display (en dus geen uitvergrote smartphone-apps zijn). Dus of het nu gaat om fotograferen, gamen, reizen of budgetteren, er is altijd een app die je verder helpt.

iOS 8 en iPad Air 2. Een geweldig stel.
iOS 8 is het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, vol nieuwe mogelijkheden die iPad Air 2 onmisbaar maken. Zo is er Continuïteit, waarmee je iets wat je op het ene apparaat begint, kunt afmaken op het andere. Met Delen met gezin kun je je films, boeken, muziek en apps aan maximaal zes gezinsleden beschikbaar stellen. En met iCloud Drive kun je elk type bestand veilig bewaren, zodat je er vanaf elk apparaat bij kunt. Sterker nog: elke functie van iOS 8 is ontworpen om soepel samen te werken met iPad Air 2. En optimaal gebruik te maken van de krachtige A8X-chip, supersnelle wifi en het schitterende Retina-display.

Mooier beschermd dan ooit.

Met een Smart Cover of Smart Case is elke pixel van je iPad Air 2 goed beschermd. Smart Covers zijn verkrijgbaar in zeven gloednieuwe kleuren en zijn gemaakt van sterk polyurethaan. Smart Cases zijn gemaakt van luxe anilineleer en beschermen zowel de voor- als de achterkant van je iPad.

Beeldscherm

Beeldschermdiagonaal24,6 cm (9.7")
Resolutie2048 x 1536 Pixels
LED backlightJa
TouchscreenJa
Touch technologieMulti-touch
Display technologieIPS
Touch screen typeCapacitief
Pixeldichtheid264 ppi
Beeldverhouding4:3

Processor

Frequentie van processor1,5 GHz
ProcessorfamilieApple
ProcessormodelA8X
Aantal processorkernen2
CoprocessorJa
Model coprocessorM8

Geheugen

Intern geheugen2 GB

Opslagmedia

Interne opslagcapaciteit128 GB
Geïntegreerde geheugenkaartlezerNee
Compatibele geheugenkaartenNiet ondersteund
OpslagmediaFlash

Audio

Ingebouwde luidsprekersJa
Ingebouwde microfoonJa
Aantal ingebouwde luidsprekers2
Frequentiebereik20 - 20000 Hz

Camera

Camera achterzijdeJa
Resolutie camera achterzijde (numeriek)8 MP
Camera voorzijdeJa
Digitale zoom3x
Automatisch scherpstellenJa
Video recordingJa
Maximale videoresolutie1920 x 1080 Pixels
Video-opname modi1080p,720p
Video capturing speed120 fps
Video stabilizerJa
GezichtsdetectieJa
Resolutie camera voorzijde (numeriek)1,2 MP
GeotaggingJa

Netwerk

3GNee
BluetoothJa
Wifi-standaardIEEE 802.11ac
4GNee
Wi-Fi-standaardenIEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Bluetooth-versie4.0
AirPlayJa

Poorten & interfaces

Microfoon, line-in ingangNee
Hoofdtelefoon uitJa
Mobile High-Definition Link ( MHL )Nee
SmartCard-slotNee
Type aansluitplug3,5 mm
VerlichtingsaansluitingJa
Combo koptelefoon/microfoon portNee
Aansluiting voor netstroomadapterNee

Telefoonfuncties

Voice callJa
Video callJa

Berichten

Instant messaging (IM)Ja
T9 woordenboekNee
E-mailJa

Design

VormfactorSlate
Kleur van het productGrijs
Soort apparaatFull-size tablet
VingerafdruklezerJa

Prestatie

Locatie positieNee
GPSNee
VersnellingsmeterJa
OmgevingslichtsensorJa
GyroscoopJa
Electronisch kompasJa
BarometerJa
Ondersteunt WindowsJa
Ondersteunt Mac-besturingssysteemMac OS X 10.6 Snow Leopard,Mac OS X 10.7 Lion,Mac OS X 10.8 Mountain Lion,Mac OS X 10.9 Mavericks
Ondersteund audioformaatAAC,AAX,AAX+,AIFF,HE-AAC,MP3,WAV
Ondersteund beeldformaatGIF,JPG,TIF
VideocompressieformatenH.264,M-JPEG,MPEG4
Ondersteunde videoformatenAVI,M4V,MOV,MP4
Ondersteunde documentformatenDOC, DOCX, HTM, HTML, ICS, Sleutel, PDF, PPT, PPTX, RTF, TXT, VCF, XLS, XLSX
Ondersteunde archief formatsZip

Software

PlatformiOS
Inclusief besturingssysteemiOS
Meegeleverde softwareFaceTime\Safari\Siri\iTunes Store\App Store\iBooks\Game Center\Photo Booth\Podcasts

Processor speciale functies

Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA)Nee
Intel® Wireless Display (Intel® WiDi)Nee
Intel® Turbo Boost TechnologyNee
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology)Nee
Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT)Nee
Intel® Smart Response TechnologyNee
Enhanced Intel SpeedStep TechnologyNee

Accu/Batterij

Levensduur accu/batterij10 uur
Energie-opslagtechnologie accu/batterijLithium-Polymeer (LiPo)
Accu/Batterij capaciteit (Watt uur)27,3 Wh
Continue video-afspeeltijd10 uur
Continue audio-afspeeltijd10 uur
Browsing tijd (Wi-Fi)10 uur

Energie

Energy Star-certificaatNee

Gewicht en omvang

Breedte169,5 mm
Diepte6,1 mm
Hoogte240 mm
Gewicht437 g

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf0 - 35 °C
Temperatuur bij opslag-20 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf5 - 95 procent
Hoogte, in bedrijf0 - 3000 m

Inhoud van de verpakking

Inclusief toetsenbordNee
Meegeleverde kabelsLightning
Inclusief AC-adapterJa
Extra informatie

Extra informatie

Productcode 0888462025850
EAN 0888462025850
Merk APPLE
OEM code MGTX2NF/A
Levertijd Niet op voorraad
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Apple iPad Air 2 128GB Grijs tablet

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs