Trae-Lyx Rustieke Loogbeits - Naturel eik

Speciale prijs € 20,76 Normale prijs € 25,95
20% korting
Op werkdagen voor 18:00 besteld, volgende dag in huis
SKU
28603501
Trae-Lyx Rustieke Loogbeits in de kleur Naturel eik.
Inidcatie kleuren van de Loogbeits

(Klik voor een vergroting)
Voorbeelden zijn - naast de loogbeits - bewerkt
met 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Naturel wit en
1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Mat.Trae lyx rustieke loogbeits Naturel eik geeft het eiken een geweldige authentieke uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Hiernaast ziet u (bij benadering) de kleuren van de Loogbeits. De hier weergegevens voorbeelden zijn - naast de loogbeits - afgewerkt met 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit en 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Mat. Houdt er rekening mee dat de kleur van het hout van invloed is op het eindresultaat. Ook kunnen de kleurinstellingen van uw beeldscherm van invloed zijn hoe de kleuren hierop weergegeven worden.
 

Loogbeits aanbrengen


De loogbeits altijd goed schudden voor gebruik.Tijdens de verwerking regelmatig
schudden of roeren. Bij gebruik van meerdere flessen deze met elkaar mengen om kleurverschil te voorkomen. De beits overvloedig aanbrengen met roller of kwast. Gebruik alleen roestvrij staal materiaal. Hierna egaliseren / uitpoetsen met een katoenen doek en 4 uur laten drogen. Eventueel opkomende houtvezels lichtjes schuren met een zeer fijne schuurpad. De beitslaag niet doorschuren. Afwerken met 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit en 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Mat.

Koop hieronder de bundel en bespaar! De beschrijving voor verwerking en onderhoud vindt u tevens op de verpakking van deze producten . 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trae-Lyx Rustieke Loogbeits - Naturel eik